Joma Tournament svart guldröd
  • Joma Tournament svart guldröd
  • Joma Tournament svart guldröd

Joma Tournament svart guldröd

PVP: 2 413,40 kr
2 171,51 kr
-11% Joma
Joma Tournament padelracket svart guldröd | Få mer kraft i dina slag med detta avancerade Joma padelracket, en kraftfull och halvhård modell tack vare kombinationen av kol och snabbåterhämtande gummi.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Padelracket Joma Tournament svart, guld och rött

Det välkända varumärket Joma återuppfinner sig själv för den här säsongen och lanserar en komplett kollektion av produkter för att spela padel. Få dina mest kraftfulla slag med det svarta, guld- och röda Tournamentpadellracket, en modell designad i droppformat för att inte tappa för mycket kontroll men med en något hög balans, vilket avsevärt ökar dess kraft.

För sin konstruktion har företaget använt den senaste generationen kol förutom 12k tyg som förstärker ytan och ger den en torrare touch. Den genererar också mycket bra uteffekt med eva pro-gummit som används inuti och tack vare förstärkningen som den innehåller i hjärtområdet kommer du att njuta av en stabil träff utan vridning.

Joma Tournament i svart, guld och röd logotyp, funktioner

  • Joma Tournament svart guldröd har en oversize form med en något hög balans.
  • Större motståndskraft mot stötar eller stötar tack vare kolkonstruktionen.
  • Den innehåller en eva pro gummikärna för en spektakulär touch.
  • Hjärtdelen har förstärkts för att eliminera vibrationer.
  • Den innehåller sammanflätade 12k kolfibrer för att få extra kraft.
  • Hög tävlingsracket för avancerade spelare.
  • Ny kollektion av Joma Padel 2021 racket.

Vem är det till? Den riktar sig till spelare på hög nivå med en offensiv spelstil som vill slå sina bästa slag nära nätet, eftersom det är ett halvhårt power padelracket eftersom kombinationen av kol med högåtervinningsgummi ger en torrare touch. .

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är en modell med hög konkurrens till ett bra pris, eftersom den samlar de bästa materialen på marknaden och inte går över budget. Den presenterar också en väldigt cool design som kombinerar svart med gulddetaljer i hjärtat förutom den centrala logotypen i rött.

Ta reda på mer om varumärket JOMA SPORT

Alla idrottare känner till varumärket Joma Sport, eftersom det har varit inom sportbranschen i många år. Det var inte förrän för några år sedan som han började sin karriär inom padel, först med en komplett kollektion av skor och accessoarer för att utöka den med en bred katalog av padelracket.

Alla deras produkter är av exceptionell kvalitet, eftersom mycket ansträngning ägnas åt att forska och anpassa ny teknik i branschen. Vänta inte längre och njut av padel med JOMA, vi garanterar den bästa prestandan och designen på banan.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter