Joma Slam antracitgrön 2023
  • Joma Slam antracitgrön 2023
  • Joma Slam antracitgrön 2023

Joma Slam antracitgrön 2023

PVP: 1 206,70 kr
877,18 kr
-28% Joma
Mellannivå racket Joma Slam antracitgrön | Kämpa mot varje poäng till slutet med Slam padelracket i antracit och grönt, ett kraftfullt och snabbtanpassat racket för att förbättra ditt spel
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Joma Slam antracitgrön Padelracket

Om du letar efter kvalitetsprodukter till bästa pris, ställer vi till ditt förfogande den nya katalogen Joma 2023. Skaffa den nya antracit- och gröna Slampadelracket, en modell i medelstor serie som hjälper till att definiera vår spelstil eftersom den är mycket väl kompenserad genom sin droppform och medelbalans.

Således ger det spelaren extra kraft, med vilken du kan dominera alla områden på banan. Det ger också en bekvämare touch och bra bollutbyte med kombinationen av glasfiber och svart eva-gummi. Slutligen presenterar den kol i ramen och förstärkning i hjärtområdet.

Joma Slam i antracit och gröna detaljer, egenskaper

  • Diamantformat och medelhög balans av Joma Slam antracitgrönt för att uppnå lite mer kraft.
  • Konstruktion av röret i kol, vilket ger det större styvhet.
  • Mer elastisk touch med användning av glasfiber för topparna.
  • Du kommer att njuta av mycket sötma i beröringen med sin kärna av svart eva.
  • Eliminerar vibrationer, så att du kan spela i timmar utan obehag.
  • Snabb att anpassa sig, så det blir inte svårt för dig att vänja dig vid det.
  • Finns i mellanserien Joma 2023 padelracket.

Vem är det till? Riktar sig till spelare som tränar eller tävlar 2-3 gånger i veckan och behöver ett kraftfullt racket, det vill säga en som erbjuder mer kraft utöver en mjuk touch för att inte tappa överdrivet sweet spot.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare kombinationen av material är det ett padelracket som anpassar sig snabbt, så att du kommer att känna dig bekväm med den från första dagen. Den presenterar också en exceptionell finish, som kombinerar antracitfärgen med detaljerna i grönt.

Upptäck mer om varumärket JOMA SPORT

Varumärket Joma Sport är känt för alla idrottare, eftersom det har funnits i sportbranschen i många år. Det var inte förrän för några år sedan som han började sin karriär inom padel, först med en komplett kollektion av skor och accessoarer för att utöka den med en bred katalog av padelracket.

Alla dess produkter har en exceptionell kvalitet, eftersom mycket arbete ägnas åt att forska och anpassa den nya tekniken i branschen. Vänta inte längre och njut av padel med JOMA, vi försäkrar dig om den bästa prestandan och designen på banan.

Features Form: Diamant Nivå: Mellanliggande Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter