Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Muñequera Joma Slam Pro Verde
  • Muñequera Joma Slam Pro Verde

Joma Slam Pro Green Armband

PVP: 87,21 kr
76,25 kr
-13% Joma
Joma Slam Green padelarmband | Inkludera dessa korta Joma-armband i dina matcher, eftersom de är ett viktigt tillbehör under dagar då svett är mer obekvämt

Kort grönt Joma Slam armband

Köp den nya kollektionen Joma 2022 padeltillbehör, den har en stor variation! Utrusta dig själv med Slam Pro padelarmband i grönt, som även finns i en mängd olika utföranden och färger för att välja den som passar dig bäst.

Den har tillverkats med tåliga tyger och av mycket god kvalitet för att tåla tidens gång och intensiv tvätt. Dessutom har elastiska tyger använts för att göra dem bekväma när man spelar och man känner knappt att man har dem på sig.

Slam Pro Green korta armband, funktioner

  • Den gröna Joma Slam Pro säljs i förpackningar om 2 enheter.
  • Väldigt kort i storleken.
  • Beständiga och elastiska material.
  • Grön design med svart logotyp.
  • Förhindrar att svett når händer och ögon.
  • Joma Padel 2022 tillbehörskollektion.

Vem är det till? Det är det bästa alternativet för alla de människor som vill njuta av ett bra grepp i handen, förhindra att den glider eller svettas i ögonen och därför hindrar vårt spel.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom du köper kvalitetsarmband som kommer att bibehålla sin prestanda över tid såväl som tyget. Den har också designats i den perfekta gröna färgen för att ge lite färg till ditt kit.

Ta reda på mer om varumärket JOMA

Byt ditt kit till Joma, ett varumärke som genom åren har gjort sig ett namn inom padelvärlden. 2018 blev det en av sponsorerna för World Padel Tour, eftersom det är det officiella märket för sina skor. Ett namn som vi med åren har börjat se mer av och som vi under 2022 kommer att se mycket bland spelarna i tävlingen.

Förnya dina Padel rackets, skor och kläder med den nya kollektionen Joma 2022. Se till att köpa det spanska märket som har varit aktivt på marknaden i mer än 50 år och är känt för sin fantastiska kvalitet och pris.

Våra bästa produkter