¡¡ BLACK FRIDAY | PADEL !!
Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Joma Rookie Svart Orange
  • Joma Rookie Svart Orange
  • Joma Rookie Svart Orange

Joma Rookie Svart Orange

PVP: 1 042,15 kr
1 041,61 kr
-1% Joma
padel racket Joma Rookie Svart Orange | Ett Joma-racket för nybörjare som hjälper till att förbättra vårt spel eftersom det är mycket balanserat och erbjuder en snabb anpassning av atleten
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket initiation Joma Rookie Black and Orange

Hitta modellen de behöver i den nya kollektionen Joma Padel 2022. Köp Rookiepadel racket i svart och orange, en initieringsmodell som får dig att förbättra match efter match. Den sticker ut för sin mångsidighet eftersom den presenterar ett droppformat med en välcentrerad balans.

Således kommer den att förlåta alla dina misstag tack vare sin breda sweet spot och kommer att ge dig ett bra slag nära nätet. Det genererar också en mycket behaglig touch eftersom mjukt eva-gummi har använts inuti och glasfiber på ansiktena, en kombination som ökar dess spelbarhet och minskar vibrationer. Som avslutning har den en lite grov yta för att förstärka effekterna.

Joma Rookie i svarta och orangea detaljer

  • Oversize format med innesluten balans av den nya Joma Rookie Black Orange.
  • Mångsidigt racket, så det erbjuder en perfekt balans mellan kraft och kontroll.
  • Mjuk beröring med EVA-skum inuti.
  • Glasfiberkonstruktion, ett mycket elastiskt material.
  • padel racket av snabb anpassning, det kommer inte att vara svårt för dig att vänja dig vid det.
  • Grov struktur på planen som förbättrar effekterna.
  • Det genererar knappt vibrationer för ett mindre skadligt spel.
  • Ny samling racket för nybörjare Joma 2021.

Vem är det till? Lämplig för spelare som tränar 1 eller 2 gånger i veckan eller som har spelat en kort tid, eftersom det är ett billigt padel racket som erbjuder kraft, kontroll och komfort till atleten så att han snabbt kan förbättra sig.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det inte kommer att kosta dig att anpassa sig till det eftersom det har gjorts med flexibla material och låg vikt, så det genererar oslagbara känslor. Dessutom gör dess svarta design, gröna och orangea detaljer den mest slående.

Ta reda på mer om varumärket JOMA SPORT

Alla idrottare känner till varumärket Joma Sport, eftersom det har varit inom sportbranschen i många år. Det var inte förrän för några år sedan som han började sin karriär inom padeltennis, först med en komplett kollektion av skor och accessoarer för att utöka den med en bred katalog av padel racket.

Alla deras produkter är av exceptionell kvalitet, eftersom mycket ansträngning ägnas åt att forska och anpassa ny teknik i branschen. Vänta inte längre och njut av padel med JOMA, vi garanterar den bästa prestandan och designen på banan.

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Lija
Våra bästa produkter