Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Muñequera Joma Slam Pro Roja
  • Muñequera Joma Slam Pro Roja

Joma Slam Pro rött armband

PVP: 87,21 kr
76,25 kr
-13% Joma
Joam Slam Pro Roja padel muñequera | Undvik irriterande svett i ögonen med dessa Joma padelarmband i rött, en perfekt accessoar för att bekämpa sommarperioderna

Joma Slam Röd Kort Armband

Ta en titt på hela den nya kollektionen av tillbehör till Joma Padel 2022. Märket kommer med Slam Pro padelarmband i rött, den perfekta accessoaren för de människor som sportar även under de varmaste dagarna. De finns också i en mängd olika färger!

De är korta i storleken och säljs i ett paket om två. De hjälper också till att transportera bort svett medan du spelar och håller området varmt för att förhindra obehag i handleden eller skada.

Joma Slam Pro röda armband, funktioner

  • Joma Slam Pro har designats i rött.
  • Tyger av bästa kvalitet har använts för att tåla tvätt.
  • De anpassar sig efter handleden för att inte störa sig under spelet.
  • Stor absorptionsförmåga.
  • De säljs i förpackningar om två enheter.
  • Katalog över tillbehör för att spela padel Joma 2022.

Vem är det till? Vi rekommenderar dem till personer som vill spela padeltennis med all utrustning i sin helhet eftersom dessa armband hjälper till att driva ut svett snabbare utan att samlas.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom de har designats i rött med den vita loggan, en väldigt snygg och modern kombination som den som ser dem kommer att gilla dem. Dessutom har vi dem även tillgängliga i fler färger, välj din favorit!

Ta reda på mer om varumärket JOMA

Byt ditt kit till Joma, ett varumärke som genom åren har gjort sig ett namn inom padelvärlden. 2018 blev det en av sponsorerna för World Padel Tour, eftersom det är det officiella märket för sina skor. Ett namn som vi under åren har börjat se mer av och som vi under 2022 kommer att se mycket bland spelarna i tävlingen.

Förnya dina Padel rackets, skor och kläder med den nya kollektionen Joma 2022. Se till att köpa det spanska märket som har varit aktivt på marknaden i mer än 50 år och är känt för sin fantastiska kvalitet och pris.

Features År: 2022
Våra bästa produkter