Joma Master Negro Verde Fluor
  • Joma Master Negro Verde Fluor
  • Joma Master Negro Verde Fluor

Joma Master Black Green Fluor

PVP: 1 316,40 kr
434,76 kr
-67% Joma
padel racket Joma Master Black Green Fluor | Få dina bästa skott med detta Joma padel racket, en mycket väl kompenserad mellanmodell så att idrottare kan gå vidare i spelet
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Joma Master Black Green Fluor

Känn kraften i dina händer med det nya Masterpadel racket i svart och fluorescerande grönt, en modell från mellanserien i Joma Padel 2021-katalogen. Tack vare dess överdimensionerade format och något höga balans kommer den att ge oss mer kraft men utan att försumma kontroll. .

När det gäller dess konstruktion har kol använts i hela strukturen som vi kommer att ha en mycket god hållbarhet med. Den har också en bra sweet spot samt en mjuk touch med det eva mjuka gummit i kärnan, perfekt för att absorbera vibrationer.

Joma Master svart och grönt, egenskaper

  • Förbättra ditt anfallsspel med Joma Master Black Green Fluor.
  • Stor motståndskraft med användning av kol och 1k tyg.
  • Den bibehåller bra komfort tack vare den mjuka eva gummikärnan.
  • Oversize formad form som vidgar sweet spot.
  • Hög balans för att få mer kraft i sorkar och spikar.
  • Den genererar knappt vibrationer, så du kan spela i timmar.
  • Ingår i den nya Joma 2021 power padel racket-katalogen.

Vem är det till? Den bästa allierade för spelaren på medelhög nivå som vill få mer kraft i sitt spel, eftersom Mastern har designats med ett rivformat och något hög balans för att uppnå en bra punch.

Varför kommer du att gilla det? Även om det är ett powerracket försummar det inte komforten eftersom det har eva mjukt gummi i kärnan, ett skum som absorberar vibrationer mycket bra och genererar en mjukare touch. Vi älskar också dess nya svarta design och gröna detaljer.

Ta reda på mer om varumärket JOMA SPORT

Alla idrottare känner till varumärket Joma Sport, eftersom det har varit inom sportbranschen i många år. Det var inte förrän för några år sedan som han började sin karriär inom padeltennis, först med en komplett kollektion av skor och accessoarer för att utöka den med en bred katalog av padel racket.

Alla deras produkter är av exceptionell kvalitet, eftersom mycket ansträngning ägnas åt att forska och anpassa ny teknik i branschen. Vänta inte längre och njut av padel med JOMA, vi garanterar den bästa prestandan och designen på banan.

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Kraft Vikt: 360-380 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2021
Våra bästa produkter