Joma Open Negro Verde Fluor
  • Joma Open Negro Verde Fluor
  • Joma Open Negro Verde Fluor

Joma Open Black Green Fluor

PVP: 1 097,00 kr
434,76 kr
-61% Joma
padel racket Joma Open Black Green Fluor 2021 | Förbättra din teknik med detta Joma padel racket, en modell för nybörjare som ger spelbarhet och mycket bra sensationer tack vare sina material
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Joma Öppen Svart och Grön

Definiera din spelstil med det nya Open Black Green Fluor padel racket, en modell från den första serien av Joma Padel 2021. Den utmärker sig för sin mångsidighet då den bibehåller ett tårformat med medium balans för att ge kraft och kontroll i lika delar.

När det gäller dess konstruktion, kombinerar den den senaste generationens glasfiber med kol för att förstärka ramen och förbättra dess motståndskraft mot stötar eller stötar. Kärnan är gjord av mjukt eva-gummi, vilket ger en mycket bra uteffekt samt en vibrationsfri träff.

Joma Open svart och grönt, egenskaper

  • Teardrop-format och medium balans för en bra balans av Joma Open Black Green Fluor.
  • Mer motstånd med användning av kol i röret.
  • Glasfiberyta, vilket förbättrar dess spelbarhet.
  • Mjuk beröring tack vare det mjuka eva-gummit inuti.
  • Det genererar mycket bra bollutbyte.
  • Snabb att anpassa, så det kostar inte dig att vänja dig vid det.
  • Modell tillgänglig i den första serien av Joma 2021padel racket.

Vem är det till? Riktar sig till pojkar eller tjejer med en initial eller medelhög spelnivå som letar efter en mångsidig racket, det vill säga med en bra sweet spot för att ta ut den kontrollerade bollen samt kraft att klättra i nätet med självförtroende.

Varför kommer du att gilla det? Även om det är ett racket för nybörjare, innehåller det den bästa tekniken från företaget och ger ett fantastiskt värde för pengarna. Den är också väldigt attraktiv med sin nya svarta design och fluorgröna detaljer.

Ta reda på mer om varumärket JOMA SPORT

Alla idrottare känner till varumärket Joma Sport, eftersom det har varit inom sportbranschen i många år. Det är inte förrän för några år sedan som han började sin karriär inom padeltennis, först med en komplett kollektion av skor och accessoarer för att utöka den med en bred katalog av padel racket.

Alla deras produkter är av exceptionell kvalitet, eftersom mycket ansträngning ägnas åt att forska och anpassa ny teknik i branschen. Vänta inte längre och njut av padel med JOMA, vi garanterar den bästa prestandan och designen på banan.

Features Form: Dropp Nivå: Initiering Spela: Polyvalent Vikt: 360-380 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2021
Våra bästa produkter