Pack 3 burkar Balls Head Padel Pro S
  • Pack 3 burkar Balls Head Padel Pro S

Pack 3 burkar Balls Head Padel Pro S

PVP: 230,37 kr
164,00 kr
-29% Head Padel
3 burkar Head Padel Pro S bollar | Njut av mer fart i spelet med detta paket Head Padel Pro S-bollar, du får 3 burkar med högkvalitativa paddelbollar till bästa pris
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Måndag, 29 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Förpackning med 3 burkar Head Padel Pro S bollar

Vi kastade ut huset genom fönstret och tog fram ett paket med 3 burkar Head Padel Pro S-kulor så att du kan spara pengar. Pro S föredras av professionella spelare för sin hållbarhet och snabbhet, eftersom de är de snabbaste Head Padel-bollarna.

För detta har kärnan förstärkts med högdensitetsgummi och de bär mer tryck, vilket ger en mer livlig båt och ett mer dynamiskt spel. Dessutom har kvalitetsmaterial använts för dess tillverkning och för att uppnå bästa prestanda under hela matchen.

Paket med 3 båtar head padel pro S, funktioner

  • Med Head Padel Pro S bollpaket kommer du att njuta av ett snabbare spel.
  • Förnyad kärndesign för ökad hållbarhet.
  • Långvariga paddelbollar eftersom de behåller sin prestanda längre.
  • Mer press för att få en livligare båt och fart.
  • Perfekt balans mellan precision och kontroll.
  • Ny modell av Head Padel 2020 paddelbollar.

Vem är det till? Designad för hög konkurrens, speciellt spelare som gillar ett snabbt och dynamiskt spel eftersom Pro S-bollarna är de snabbaste från Head. De är också perfekta för att spela i kustområden.

Varför kommer du att gilla det? För du kommer att njuta av den bästa prestandan på banan och ett långt liv så att du inte behöver byta dem så ofta. Dessutom, med erbjudandet om 3 burkar bollar, får du kvalitetsbollar till ett oslagbart pris.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Upptäck den kompletta Head Padel-kollektionen med en mängd olika Padel rackets som kommer att glädja den mest krävande publiken. Varje säsong innehåller de senaste tekniska framstegen och råvarorna för att uppnå högkonkurrenskraftiga produkter för alla användare.

Dessutom vinner professionella spelare med Fernando Belasteguín, Sanyo Gutierrez eller Eli Amatriain som en del av sitt lag och representerar företaget på alla banor och vinner turneringar med sina officiella produkter.

Features År: 2020
Våra bästa produkter