Babolat ACE Padel X3 24 x 3 bollar
  • Babolat ACE Padel X3 24 x 3 bollar

Babolat ACE Padel X3 24 x 3 bollar

PVP: 1 864,35 kr
1 370,70 kr
-27% Babolat
Kullåda för padel Babolat Court X3 24 Padel 24 x 3 | Maximera din prestation med Babolat ACE Padel X3 24 x 3 gul bollarbox. Hållbarhet och snabbhet för spelet, även i fuktiga förhållanden

Babolat Court X3 24 balls 24 båtar x 3 enheter

Vi presenterar Babolat ACE Padel X3 24 x 3 bollar i gul färg, den perfekta partnern för krävande padelspelare som söker inte bara prestanda utan också hållbarhet i sina matcher. Denna bollarbox är speciellt utformad för att möta tävlingens intensitet och erbjuder högsta kvalitet vid varje tillfälle.

Tack vare sin avancerade sammansättning av filt och gummi kommer du att uppleva en överlägsen spelupplevelse, eftersom produkten är godkänd av Internationella Padel Federationen. Dess design främjar enastående hållbarhet och optimalt tryck, vilket gör att du kan njuta av ökad hastighet i spelet och säkerställer att varje slag räknas.

Egenskaper Babolat ACE Padel X3 24 x 3 bollar gul

  • Avancerad sammansättning av filt och gummi för överlägsna prestationer på banan.
  • Godkännande av Internationella Padel Federationen, vilket säkerställer högsta kvalitet och spelstandarder.
  • Optimerad design för tävling och snabbt spel, vilket möjliggör ökad hastighet och precision i slagen.
  • Enastående hållbarhet och optimalt tryck för en konsekvent och långvarig spelupplevelse.
  • Snabb respons på banan för att förbättra spelarens smidighet och effektivitet.
  • Ingår i Babolats tillbehörssamling 2024.

För vem är den?

Denna Babolat ACE Padel X3 bollarbox är riktad till tävlingsinriktade och professionella spelare som strävar efter excellens i varje match. Den är idealisk för de som värdesätter kvalitet, hållbarhet och precision i sina padelbollar och erbjuder överlägsen prestanda för att möta intensiva utmaningar på banan.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska Babolat ACE Padel X3 bollarbox på grund av dess förmåga att ta ditt spel till nya nivåer. Dess kvalitet och prestanda låter dig fokusera på din teknik och strategi, med vetskapen om att du har en produkt som uppfyller och överträffar de högsta förväntningarna hos de mest krävande spelarna.

Upptäck mer om Babolat-märket

Babolat, känt för sin innovation och kvalitet inom padelvärlden, fortsätter att vara ledande inom leverans av högpresterande sportutrustning. Med en historia rik på teknologiska framsteg åtar sig Babolat att erbjuda spelare verktyg som förbättrar deras spel, så att du kan utvecklas utan ansträngning.

Denna säsong kombinerar varumärket avancerad teknologi med trenderna inom design. Genom att välja Babolat padelprodukter går du med i en gemenskap av passionerade spelare som engagerar sig i sporten.

Features År: 2024
Våra bästa produkter