låda Pelotas Head CS 36 x 4
  • låda Pelotas Head CS 36 x 4

låda Pelotas Head CS 36 x 4

PVP: 2 194,00 kr
1 590,10 kr
-28% Head Padel
Lådhuvud CS 36 x 4 paddelbollar | Förbered matchen med den nya Head Cs bolllådan som kommer med 36 burkar med 4 enheter med bollar av bästa kvalitet för att spela dina matcher
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Onsdag, 24 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Låda padel Balls Head CS 36 båtar x 4 enheter

Ta en titt på katalogen med bollar som vi har tillgängliga i vår online padelbutik. Upptäck Head Cs padelbolllåda där 36 x 4 enheter kommer med totalt 144 bollar som har designats med tekniska och kvalitetsmaterial så att du kan ge bästa prestanda på banan.

Denna bollmodell är en av företagets mest motståndskraftiga så att du kan glömma bort att behöva spendera pengar på att köpa nya bollar hela tiden eftersom de erbjuder stort motstånd att använda. Den är avsedd för klubbar, monitorer eller professionella spelare som letar efter en kvalitetsboll.

låda Head CS 36 x 4, funktioner

  • Head CS 36 x 4-lådan kommer med totalt 144 bollar att leka med.
  • De har designats i gult med detaljen på Head-logotypen i svart.
  • Stor varaktighet tack vare de material som har använts vid tillverkningen.
  • De erbjuder mycket kraft och en utmärkt studs tack vare användningen av gummi.
  • De kan också användas för att spela tennis.
  • Head 2022 tillbehörskatalog.

Vem är det till? Vi rekommenderar det till de spelare som vill få bollar som är mycket motståndskraftiga och hållbara för att inte behöva byta dem kontinuerligt på grund av deras låga kvalitet. Den kan också användas av tennisspelare på grund av dess tryck och egenskaper.

Varför kommer du att gilla det? För ett stort antal bollar av bästa kvalitet kommer från Head-firman som hjälper dig att ge ditt bästa på banan tack vare att de ger stor kraft och en otrolig studs.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Upptäck den kompletta Head Padel-kollektionen med en mängd olika Padel rackets som kommer att glädja den mest krävande publiken. Varje säsong innehåller de senaste tekniska framstegen och råvarorna för att uppnå högkonkurrenskraftiga produkter för alla användare.

Dessutom spelar och vinner professionella spelare av Sanyo Gutierrez eller Arturo Coelho alla sina matcher utrustade med varumärket. Således representerar de det på alla banor i World Padel Tour.

Features År: 2022
Våra bästa produkter