pack Babolat Court X3 3 Rör
  • pack Babolat Court X3 3 Rör

pack Babolat Court X3 3 Rör

PVP: 197,46 kr
148,10 kr
-25% Babolat
3 Rör Babolat Court X3 Padel bollar | Maximerar din prestanda med 3-pack bollar Babolat Court X3 gult, det officiella valet för APT-cirkeln. Upplev exceptionell hållbarhet och komfort!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 7 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

3 Rör Babolat Court X3 padelbollar

Utforska 3 Rör padel bollar Babolat Court X3 gult, en premiumlösning för krävande padelspelare. Detta set, godkänt av Internationella Padel Förbundet och valt som den officiella bollen för APT-cirkeln, erbjuder en överlägsen spelupplevelse tack vare dess exceptionella kombination av komfort och hållbarhet.

Tillverkade med en optimal blandning av filt och gummi, garanterar dessa bollar exceptionell prestanda på alla typer av underlag. Med sin långvariga bevarande av spelegenskaper är Babolat Court-bollpaketet perfekt för både intensiva träningspass och tävlingar, vilket låter dig höja ditt spel till oöverträffade nivåer.

Egenskaper för 3 Rör bollar Babolat Court X3 gult

  • Består av filt och gummi för att garantera exceptionell hållbarhet och komfort.
  • Officiell boll för APT-cirkeln, godkänd av Internationella Padel Förbundet.
  • Optimerade för avancerade spelare som söker bästa möjliga spelkvalitet.
  • Lämpliga för alla typer av banor, visar mångsidighet och motståndskraft.
  • En del av Babolats tillbehörskollektion 2023.

Vem är det för?

Detta pack är avsett för passionerade padelspelare på avancerad nivå som prioriterar kvalitet och vill maximera sitt prestanda på banan. Idealisk för de som värdesätter innovation och excellens i varje del av sin sportutrustning.

Varför kommer du att gilla det?

Som det föredragna valet av proffsen på APT-cirkeln, kombinerar dessa bollar hållbarhet med förbättrad spelkvalitet, säkerställer att varje slag är lika precist som kraftfullt. Njut av fördelen som endast Babolat kan erbjuda med detta 3-pack.

Lär dig mer om varumärket Babolat

Sedan grundandet 1875 har Babolat etablerat sig som en symbol för innovation och kvalitet inom tennis och padelvärlden. Med ett brett sortiment av produkter som möter spelares behov på alla nivåer, står Babolat för framsteg och sportslig excellens.

Med 3-pack bollar Babolat Court X3 ansluter du dig till en tradition av mästare, njuter av produkter designade för att ta ditt spel till nästa nivå. Upplev Babolat-upplevelsen och förändra ditt sätt att spela.

Features År: 2024
Våra bästa produkter