Babolat Court X3 24 x 3 bollar
  • Babolat Court X3 24 x 3 bollar

Babolat Court X3 24 x 3 bollar

1 206,70 kr
Babolat
Kullåda för padel Babolat Court X3 24 Padel 24 x 3 | Höj ditt spel med lådan av Babolat Court X3 gula bollar, officiellt vald av APT-cirkeln. Upplev högsta kvalitet och hållbarhet i varje match
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Måndag, 6 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Babolat Court X3 24 balls 24 båtar x 3 enheter

Utforska 24 x 3 bollar Babolat Court X3 gula, en premiumlösning för krävande padelspelare. Detta set, godkänt av Internationella Padel Förbundet och valt som den officiella bollen för APT-cirkeln, erbjuder en överlägsen spelupplevelse tack vare dess enastående kombination av komfort och hållbarhet.

Tillverkade med en optimal blandning av filt och gummi, säkerställer dessa bollar exceptionell prestanda på alla typer av underlag. Utstickande för sin långa bevarande av spelegenskaper, är Babolat Court bollpaketet perfekt för både intensiva träningspass och tävlingar, vilket låter dig höja ditt spel till oöverträffade nivåer.

Egenskaper för 24 x 3 bollar Babolat Court X3 gula

  • Sammansatt av filt och gummi för att garantera exceptionell hållbarhet och komfort.
  • Officiell boll för APT-cirkeln, erkänd av Internationella Padel Förbundet.
  • Optimerade för avancerade spelare som söker bästa möjliga spelkvalitet.
  • Lämpliga för alla typer av banor, vilket visar på mångsidighet och tålighet.
  • En del av Babolat 2023 tillbehörskollektion.

Vem är det för?

Detta paket är avsett för passionerade padelspelare på avancerad nivå som prioriterar kvalitet och vill maximera sin prestation på banan. Idealiskt för dem som värdesätter innovation och excellens i varje del av sin sportutrustning.

Varför kommer du att gilla det?

Det föredragna valet av professionella på APT-cirkeln, dessa bollar kombinerar hållbarhet med en förbättrad spelkvalitet, vilket säkerställer att varje slag är lika exakt som kraftfullt. Njut av fördelen som endast Babolat kan erbjuda med detta paket med 3.

Upptäck mer om varumärket Babolat

Sedan grundandet 1875 har Babolat etablerat sig som en symbol för innovation och kvalitet i tennis- och padelvärlden. Med ett brett utbud av produkter som möter kraven från spelare på alla nivåer, står Babolat för framsteg och sportslig excellens.

Med paketet med 3 burkar Babolat Court X3 bollar, ansluter du dig till en tradition av mästare, och njuter av produkter designade för att ta ditt spel till nästa nivå. Lev Babolat-upplevelsen och förändra ditt sätt att spela.

Features År: 2024
Våra bästa produkter