Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Pack Head Graphene 360 Gamma Pro + Paletero 2019
  • Pack Head Graphene 360 Gamma Pro + Paletero 2019

Pack Head Graphene 360 Gamma Pro + padelväskor

PVP: 3 039,24 kr
1 996,54 kr
-35% Head Padel
Köp Graphene Gamma Pro padelpack som består av Heads geometriska padel racket och en av dess praktiska väskor, allt till ett fantastiskt pris

Pack Head Graphene 360 Gamma Pro + padelväskor

Njut av de senaste innovationerna på marknaden med Head graphene 360 Gamma Pro 2021 padel pack. Den består av ett av företagets mest innovativa padel racket på grund av sin geometri tillsammans med en färgglad liten väska.

Den här säsongen är graphene 360-teknologin inkorporerad för att uppnå mer soliditet och stabilitet vid slag. Det, tillsammans med skumgummit i kärnan, kommer också att ge dig stor komfort och bolleffekt. Dessutom att ha en plåt på ramen för att undvika repor och stötar.

Graphene Gamma Pro Pack, analys

  • Hexagonform av huvudet gamma pro med centrerad balans.
  • Undvik armbågsproblem tack vare skumkärnan, eftersom det ger den en mjukare touch.
  • Förstärkning i hjärtområdet och konstruktion med grafen.
  • Den gula kombin är den minsta i kollektionen: 57 x 33 x 28 cm.
  • Huvudfack med andra mindre.
  • Du kan bära lagom mycket och bära den som en ryggsäck på ryggen.
  • Som om det inte vore nog kommer du även ha en tröja, bollar och ett övergrepp.
  • Leda högkonkurrensprodukter för spelare 2021.

Vem är det till? Designad för pojkar som vill ha lika kraft och kontroll i sina händer, det är därför de behöver ett mångsidigt padel racket med medium touch för att inte tappa känslor. Samt en liten padelväskor för att transportera padel racket, skor och lite kläder.

Varför kommer du att gilla det? För du kommer att ha ett riktigt innovativt racket i dina händer, som drar till sig uppmärksamhet för sin form och även för sin estetik. Den här säsongen bärs svart med fluor, en fashionabel kombination som du även kan bära i core-kombin.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Ta fram din bästa version med Head Padel, ett erkänt varumärke inom sektorn som har en stor närvaro på World Padel Tour tack vare toppspelare som Sanyo Gutierrez, Fernando Belasteguín eller Eli Amatriain.

Den här säsongen har företaget valt att arbeta med nya material och revolutionerande tekniska system för att kunna applicera dem på alla sina padel racket, skor, sportkläder och andra tillbehör.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2021
Våra bästa produkter