Overgrip Head Padel Pro 3 Pack azul
  • Overgrip Head Padel Pro 3 Pack azul

Overgrip Head Padel Pro 3 Pack azul

PVP: 87,76 kr
65,27 kr
-26% Head Padel
Overgrip Head Padel Pro Pack 3 släta blå | Justera greppet på ditt padelracket med Head overgrips, ett paket med 3 enheter i blått som har en slät yta för bättre vidhäftning

Overgrip Head Padel Pro 3 Pack blå

Försumma inte greppet på ditt racket med Head Propadellövergreppen i ett paket med 3 enheter och i blått, ett tillbehör av högsta kvalitet endast lämpligt för krävande spelare. Och det är att de har tillverkats med material av högsta kvalitet för att bibehålla sin prestanda under fler matcher, och hela tiden bibehålla sin stora vidhäftningsförmåga.

Väl på kommer det att hjälpa oss att öka tjockleken på greppet för att få ett bekvämare grepp och undvika skador. De har designats med en slät yta, så de erbjuder bra vidhäftningsförmåga och håller händerna torra hela tiden för att förhindra att svettning spelar oss ett spratt under spelet.

Overgrip Head Padel Pro 3 Pack i blått, egenskaper

  • Det blå Head Padel Pro 3 Pack övergreppet har en slät yta, maximalt grepp.
  • Den kombinerar ett extra poröst pu-skikt samt cellulosafibrer.
  • Dess huvudsakliga funktion är att förhindra att padelracket glider på grund av svett.
  • Ungefärlig tjocklek på 0,60 millimeter och vikt på 0,5 gram vardera.
  • Vi försäkrar dig att de erbjuder lång hållbarhet.
  • Head 2023 padelspecifika tillbehör.

Vem är det till? Enligt vår åsikt är de perfekta för alla typer av idrottare eftersom de är väldigt lätta att ta på och dessutom ger de bästa förnimmelserna vad gäller grepp och svettupptagning i händerna.

Varför kommer du att gilla det? För utöver ett torrt och starkt grepp kommer du även att njuta av stor komfort, vilket minskar vibrationerna för ett mycket bekvämare spel. Dessutom är denna blister blå men du kan också få dem i en mängd olika färger för att kombinera dem med ditt padelracket.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Utrusta dig själv med produkter av högsta kvalitet tack vare Head Padel, ett av de varumärken som föredras av de flesta spelare. Faktum är att den har en hel del representation på World Padel Tour tack vare spelare som Arturo Coelho eller Ari Sánchez i damlaget.

Den här säsongen satsar det österrikiska varumärket på nya material, teknologier och färgglada mönster. Upptäck i vår onlinebutik dess nya kollektion av padelracket, herrskor, damkläder och fler tillbehör för att spela padel. Du kommer inte att bli besviken!

Features År: 2023
Våra bästa produkter