Adidas Multigame 3.3 grå ryggsäcken 2024
  • Adidas Multigame 3.3 grå ryggsäcken 2024
  • Adidas Multigame 3.3 grå ryggsäcken 2024

Adidas Multigame 3.3 grå ryggsäcken 2024

PVP: 877,60 kr
877,06 kr
-1% Adidas Padel
Adidas Multigame 3.3 grå | Upptäck den nya Adidas Multigame 3.3 grå ryggsäcken för 2024 - den perfekta kombinationen av stil och funktion för din padelutrustning.
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 7 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Padelryggsäck Adidas Multigame 3.3 grå 2024

Träd in på padelbanan med stil och funktionalitet med Adidas Multigame 3.3 grå ryggsäcken 2024. Detta är inte bara en ryggsäck, det är tillbehöret som följer med dig i varje match, och bär allt du behöver med en tillgänglighet och komfort som kommer att förvåna dig.

Noggrant utformad med Adidas sportanda erbjuder den en perfekt lösning för den dynamiska och moderna spelaren. Med gott om plats för din utrustning och en stil som inte går obemärkt förbi, är det mer än en ryggsäck, det är ett oumbärligt tillbehör för passionerade spelare.

Egenskaper hos Adidas Multigame 3.3 grå ryggsäcken

  • TPE-beläggning i det nedre området som garanterar överlägsen motståndskraft mot nötning och fukt.
  • Vadderade och justerbara remmar som erbjuder oöverträffad komfort för dina axlar, anpassade till långa dagars användning.
  • En "Rolltop"-öppning som inte bara lägger till en samtida touch utan också möjliggör enkel åtkomst till dina tillhörigheter.
  • Framficka med dragkedja för de föremål som du behöver ha nära till hands säkert och snabbt.
  • Sidofickor med elastiskt nät, perfekta för att bära vattenflaskor eller extra bollar.
  • Bakre sidoficka för att förvara personliga föremål eller mindre tillbehör.
  • En del av Adidas 2024 padelväska kollektion.

För vem är den avsedd?

Denna ryggsäck är idealisk för padelspelaren som söker rörlighet och komfort utan att offra kapacitet. Om du föredrar att bara ta med det nödvändigaste för dina träningar eller matcher, är Multigame 3.3 något för dig, med en kombination av kvalitet och design i ett kompakt stycke.

Varför kommer du att gilla den?

Den tidlösa designen i grått med orange detaljer kommer du att älska, vilket ger en professionell image samtidigt som du skyddar och organiserar din utrustning med stil. Multigame 3.3 är spelkamraten som sticker ut både på och utanför planen.

Upptäck mer om varumärket Adidas

Adidas har etablerat sig som en obestridlig jätte inom sportvärlden. Sedan grundandet i Tyskland 1949, har det vuxit till en ikon för innovation och design. Deras produkter är synonyma med kvalitet, prestanda och passion för sporten.

Med Adidas Multigame 3.3 grå ryggsäcken blir du en del av en historia av excellens och engagemang för sporten. Ett varumärke som inte bara har klätt atleter utan också varit en del av historiska ögonblick i världssporten.

Features År: 2024
Våra bästa produkter