Siux Beat Hybrid 2024
  • Siux Beat Hybrid 2024
  • Siux Beat Hybrid 2024

Siux Beat Hybrid 2024

PVP: 866,63 kr
866,09 kr
-1% Siux
Siux Beat Hybrid BEATHYB | Förbättra ditt spel med Siux Beat Hybrid 2024: perfekt balans mellan kraft och kontroll. Idealisk för nybörjare. Unik design. Framsteg med självförtroende!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Siux Beat Hybrid padelracket

Gör dina första slag med Siux Beat Hybrid 2024 padelracketen som framstår som det idealiska valet för nybörjarspelare som söker en racket som erbjuder en perfekt balans mellan kraft och kontroll. Tack vare dess hybriddesign och medelbalans, låter denna racket dig anpassa dig till alla spelsituationer och ger den mångsidighet som krävs för att möta alla typer av motståndare på padelbanan.

Byggd med glasfiber på ytor och i ramen, garanterar Beat Hybrid hållbarhet och en konsekvent respons över tid. Inkluderingen av EVA SOFT gummi i kärnan ger en mjuk känsla, förbättrar känsligheten vid varje slag och möjliggör exceptionell kontroll över bollens riktning. Dess unika design, med spiraler i svart och grått, gör den inte bara estetiskt tilltalande utan förbättrar även dess hållbarhet.

Egenskaper för Siux Beat Hybrid 2024 padelracketen

  • Hybriddesign och medelbalans för en mångsidig spelbarhet.
  • Högkvalitativt glasfiber på ytor och i ram, som erbjuder hållbarhet.
  • EVA SOFT gummi i kärnan för solida slag och överlägsen kontroll.
  • Glansig finish och design med spiraler i svart och grått för ett attraktivt utseende.
  • Anpassningsbar till alla spelstilar och motståndare med precision och effektivitet.
  • Tillhör Siuxs kollektion av nybörjarracketar 2024.

Vem är den för?

Riktad till nybörjarspelare som vill bygga en solid grund i sitt spelsätt, är Siux Beat Hybrid 2024 perfekt för dem som vill utvecklas på banan med ett verktyg som låter dem kontrollera spelet och experimentera med olika stilar.

Varför kommer du att gilla den?

Den kommer att fånga din uppmärksamhet inte bara för dess balanserade och mångsidiga prestanda, utan också för dess attraktiva design. Idealisk för att förbättra ditt spel, dess förmåga att anpassa sig till olika spelsituationer kommer att övertyga dig om att detta är racketen du vill ha för att klättra i din sportkarriär.

Lär dig mer om märket Siux

Siux är ett ikoniskt märke inom padelvärlden, känt för sitt engagemang för kvalitet och innovation. Sedan starten har Siux varit i framkant för design och tillverkning av racketar, med fokus på att tillgodose behoven hos spelare på alla nivåer och säkerställa högsta kvalitet och prestanda i varje produkt.

Genom åren har Siux fortsatt att förbättra sina processer och teknologier för att erbjuda racketar som utmärker sig på banan. Kombinationen av innovativ design, avancerade material och uppmärksamhet på detaljer gör Siux till ett föredraget märke för spelare som söker det bästa inom padelutrustning.

Features Form: Dropp Nivå: Initiering Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter