Siux Electra ST3 Lite 2024
  • Siux Electra ST3 Lite 2024
  • Siux Electra ST3 Lite 2024

Siux Electra ST3 Lite 2024

PVP: 2 512,13 kr
2 511,59 kr
-1% Siux
Siux Electra ST3 Lite ST3LITE | Upplev excellens i kontroll och stil med den mångsidiga Siux Electra ST3 Lite. Stå ut på banan med detta unika racket! Känn skillnaden!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Siux Electra ST3 Lite padelracket

Utforska Siux Electra ST3 Lite 2024, ett exceptionellt padelracket designat för avancerade kvinnliga spelare som vill dominera banan med kontroll och elegans. Dess lätta och balanserade design ger en överlägsen spelupplevelse, perfekt för att manövrera med precision och smidighet.

Med en sammanslagning av innovativa teknologier och förstklassiga material som 12k twill kol på ytan tillsammans med EVA-gummi inuti, garanterar detta racket högpresterande spel. Det inkluderar även en grov yta och ett vibrationsdämpande system för bekväm träff utan armskador.

Funktioner padelracket Siux Electra ST3 Lite 2024

  • Anpassad design för avancerade kvinnliga spelare med överlägsen kontroll.
  • Konstruktion av 12K Twill Kol och EVA HARD-kärna för kraftfulla slag.
  • Slagytan med matt sandig finish förbättrar effekterna vid varje slag.
  • ShockOut-teknik för att minska vibrationer och förhindra skador.
  • Tillhör Siux 2024 padelracketskollektion.

För vem är den lämplig?

Idealisk för avancerade kvinnliga idrottare som värdesätter en balans mellan kraft och kontroll. Detta racket passar perfekt för spelare som önskar precision och komfort i varje rörelse.

Varför kommer du att gilla den?

Dess kombination av modern design och spetsteknologi gör Siux Electra ST3 Lite till ett oemotståndligt racket. Dess elegans och prestanda kommer att få dig att sticka ut både i ditt spel och genom dess attraktiva utseende.

Lär dig mer om märket Siux

Siux står för konstant innovation och kvalitet inom padelvärlden. Deras racketar är kända för att kombinera avancerad design med spetsteknologier, och garanterar bästa prestanda för spelare på alla nivåer.

Det unga märket har etablerat sig på marknaden och har redan representation i World Padel Tour med Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra och Patty Llaguno bland andra professionella padelspelare.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk, Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet Sandpapper
Våra bästa produkter