Siux Electra ST3 Stupa Pro 2024
  • Siux Electra ST3 Stupa Pro 2024
  • Siux Electra ST3 Stupa Pro 2024

Siux Electra ST3 Stupa Pro 2024

PVP: 3 236,15 kr
3 235,61 kr
-1% Siux
Siux Electra ST3 Stupa Pro ST3PRO | Siux Electra ST3 Stupa Pro, med sin balans mellan kraft och kontroll, är idealisk för avancerade spelare. Upplev dess prestanda och dominera planen!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 17 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Siux Electra ST3 Stupa Pro Edition padelracket

Upptäck Siux Electra ST3 Stupa Pro 2024, en högpresterande padelracket designad för de mest krävande spelarna. Om du söker precision och kraft på planen, är denna racket din perfekta allierade eftersom dess sandiga yta avsevärt förbättrar effekterna.

Tack vare dess hybriddesign och medelbalans erbjuder den en exceptionell balans mellan kontroll och kraft. Dess lätthet gör det möjligt för dig att röra dig fritt, dominera spelet med varje slag. Kombinerar en konstruktion med kol och hårt EVA-gummi, vilket ger en semi-hård känsla

Egenskaper padelracket Siux Electra ST3 Stupa Pro 2024

  • Officiell racket för spelaren Franco Stupaczuk.
  • Hybridform och medelbalans för ett balanserat spel.
  • Konstruktion av Carbon 15K 20*40 Textreme på ytor.
  • Ram av Carbon 3K och Aramid för ökad hållbarhet.
  • EVA Hard gummi i kärnan för optimal studs.
  • Tillhör Siux racketkollektionen 2024.

Vem är den för?

Idealisk för avancerade och professionella spelare som söker en racket med perfekt balans mellan kraft och kontroll. Dess design och material gör det till det föredragna valet för mångsidiga spelare som vill sticka ut i varje drag.

Varför kommer du att gilla den?

Siux Electra ST3 Stupa Pro 2024 kommer att förtrolla dig med sin eleganta design och prestanda på banan. Dess unika kombination av teknologier och material av hög kvalitet kommer att låta dig spela med precision och styrka, och vara i centrum för varje match.

Lär dig mer om varumärket Siux

Siux är synonymt med innovation och kvalitet i padelvärlden. Med fokus på utvecklingen av högpresterande racketar har Siux etablerat sig som ett pålitligt märke för spelare på alla nivåer. Att välja Siux är att välja excellens i design och teknik.

Upplev det breda utbudet av Siux-produkter i vår onlinebutik, där du kan hitta allt från ett stort urval av racketar till racketväskor och andra tillbehör.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk, Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet Sandpapper
Våra bästa produkter