Siux Trilogy Go 4 2024
  • Siux Trilogy Go 4 2024
  • Siux Trilogy Go 4 2024

Siux Trilogy Go 4 2024

PVP: 1 919,75 kr
1 645,14 kr
-15% Siux
Siux Trilogy Go 4 TRILGO | Upptäck Siux Trilogy Go 4 2024, din partner på banan för överlägsen spel. Innovativ design, exceptionell komfort. Transformera ditt spel!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Siux Trilogy Go 4 padelracket

Ge dig in i spelens excellens med padelracket Siux Trilogy Go 4 2024, ett revolutionerande steg i Siux-kollektionen, speciellt utformad för medelprestationsspelare som är ivriga att förbättra sitt spel. Detta racket utmärker sig genom sin högkvalitativa konstruktion, vilket kombinerar ytor i 3K-kolfiber för motståndskraft och hållbarhet samt en kärna av EVA Soft som ger en mjuk och bekväm känsla, perfekt för enastående kontroll vid varje slag.

Med en elegant design i svart och grönt, och utrustad med ett Dual Pro Grip-handtag för ett säkert och ergonomiskt grepp, garanterar Trilogy Go 4 en oöverträffad manövrerbarhet och precision. De inbyggda Shockout Dampeners minskar vibrationerna och säkerställer en trevligare spelupplevelse. Detta racket tillåter dig inte bara att dominera banan med stil utan förbättrar också avsevärt din prestation.

Funktioner padelracket Siux Trilogy Go 4 2024

  • Högkvalitativ konstruktion med ytor i 3K-kolfiber och en kärna av EVA Soft.
  • Tubulär sammansättning av 50% 3K-kolfiber och 50% Fiber Glass för styrka och stabilitet.
  • Dual Pro Grip-handtag för ett ergonomiskt och säkert grepp.
  • Blankt finish i svart och grönt för en elegant och sportig look.
  • Inkludering av Shockout Dampeners för att minska vibrationer och förbättra komforten.
  • Tillhör Siux 2024 mellanproduktskollektionen.

Vem är det här för?

Siux Trilogy Go 4 är designad för medelprestationsspelare med en kontrollteknik som söker lyfta sig till nästa nivå. Dess runda form och låga balans möjliggör enastående manövrerbarhet, vilket ger spelarna en precision i bollkontrollen och möjlighet att utföra exakta slag under press.

Varför kommer du att gilla det?

Du kommer att förälska dig i den för dess perfekta balans mellan kraft och kontroll, dess sofistikerade design och dess förmåga att förbättra ditt spel. Kombinationen av högkvalitativa material och avancerad teknik ger dig en fördel på banan, vilket ökar ditt självförtroende och din spelstil. Var beredd att förvandla din prestation och utmärka dig i varje match!

Upptäck mer om varumärket Siux

Siux har etablerat sig som ett ledande varumärke inom padel, synonymt med innovation, kvalitet och överlägsen design. Sedan sin grundande har Siux ägnat sin passion åt att skapa rack som uppfyller de mest krävande spelarnas förväntningar och främjat kontinuerlig utveckling inom sporten.

Philosophien om kontinuerlig förbättring och uppmärksamhet på detaljer har positionerat Siux som en ledare på marknaden, vilket erbjuder produkter som återspeglar det senaste inom teknik och estetik. Deras engagemang för enastående prestanda och hållbarhet gör Siux till ett förstahandsval för padelentusiaster på alla nivåer.

Features Form: Runda Nivå: Mellanliggande Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter