Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Siux Trilogy 3 Hybrid
  • Siux Trilogy 3 Hybrid
  • Siux Trilogy 3 Hybrid

Siux Trilogy 3 Hybrid

PVP: 3 510,40 kr
1 754,65 kr
-51% Siux
Balanserad padelracket Siux Trilogy 3 Hybrid | Dominera alla områden på banan med det gyllene Siux Trilogy 3 Hybrid padelracket, ett mångsidigt kol, grovt och medium gummiracket
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Siux Trilogy 3 Hybrid padelracket

Få din bästa allierade på banan med nyheterna i Siux Padel 2023. Vi presenterar Trilogy 3 Hybrid padelracket i guld, en mycket välkompenserad modell eftersom dess överdimensionerade form hjälper oss att kontrollera bollen och tack vare den medium balansen kommer vi inte att förlora kraft i träffen så det är en racket som anpassar sig till alla spelstilar.

För sin konstruktion innehåller den kol i ramen samt 24k tyg för planen, vilket ger den stor styvhet. För kärnan innehåller den eva-gummi med medeldensitet, vilket ger en mycket mjuk touch. Som avslutning har den dämpare samt en grov finish på planen.

Siux Trilogy 3 Hybrid gyllene, egenskaper

  • Siux Trilogy 3 Hybrid har kolfiber på ramen för extra styrka.
  • Dämparteknik tillsammans med en bit i hjärtat som minskar vibrationer.
  • Designad med en droppform i kombination med en centrerad balans.
  • Bra bolleffekt med en eva-gummikärna med medeldensitet.
  • Yta med 24k kolfibertyg som ger den en torrare touch.
  • Du kommer att kunna ge dina bilder mer effekt tack vare dess grova lättnad.
  • Matt finish som kombinerar kol sedd med guld.
  • Ett av de balanserade padelracket i Siux 2023.

Vem är det till? Mer fokuserat på spelare som söker kontroll och kraft på samma gång, det vill säga en mångsidig racket för att kunna försvara sig bakifrån och snabbt starta övergången till attack för att vinna poängen.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer inte bara att gilla den för prestanda utan också för dess fantastiska finish. Enligt vår mening är det en av de mest eleganta Siux-racket i kollektionen eftersom den kombinerar exponerat kol med en guldlogga och några små detaljer i rött, väldigt coolt!

Upptäck mer om varumärket SIUX

Hitta de bästa produkterna för att spela padel i Siux Padel-katalogen, ett relativt ungt varumärke som har etablerat sig på marknaden och redan har representation på World Padel Tour av bland andra Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra eller Patty Llaguno. Ett tydligt exempel på kvaliteten på sina produkter.

Och det är att varumärket har vetat hur man hittar och använder sina bästa teknologier både för att Padel tennisracket, väskor eller skor för att uppnå ett perfekt resultat på banan. Vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med den nya kollektionen av Siux padelprodukter.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Halv-mjuk, Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter