Siux Pegasus Grafeno 1K
  • Siux Pegasus Grafeno 1K
  • Siux Pegasus Grafeno 1K

Siux Pegasus Grafeno 1K

PVP: 3 137,42 kr
2 073,33 kr
-34% Siux
Siux Pegasus Graphene 1K multifunktionsracket | Njut av kraft och kontroll i varje träff med Pegasus Graphene 1K padelracket, en avancerad Siux-modell som återkommer med förbättrade funktioner
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 26 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Padelracket Siux Pegasus Graphene 1K

Dominera banans alla hörn med det nya Pegasus Graphene 1K padelracket, en av de mest framgångsrika modellerna av Siux Padel 2023. Och det är inte för mindre eftersom de bästa materialen har använts för dess konstruktion, som t.ex. kol och grafen för exceptionell hållbarhet.

Väl i våra händer kommer vi att märka att den är mycket väl kompenserad av dess droppformat och medium balans, så det är ett mångsidigt racket. Den genererar även mycket bra förnimmelser när man slår med det mjuka eva-gummit inuti och man märker knappt av vibrationerna tack vare dämparsystemet och ramens antivibrator.

Siux Pegasus Graphene 1K silver, egenskaper

  • Teardrop-format med centrerad balans av den nya Siux Pegasus Graphene.
  • Stark och solid struktur med användning av grafen.
  • Oslagbar touch med det mjuka eva-gummit som används för kärnan.
  • Kolrör och 1k tyg för att förstärka ytan.
  • Aramid antivibrator i ramen som minskar vibrationer.
  • Den har dämpare för att njuta av en mycket mjukare träff.
  • Strålande kosmetika i exponerade kol- och silverdetaljer.
  • Finns i den mest avancerade serien av Siux Padel 2023 racket.

Vem är det till? Speciellt designad för idrottare på avancerad nivå med en mångsidig spelstil, som behöver ett balanserat racket som snabbt anpassar sig till varje ögonblick av matchen.

Varför kommer du att gilla det? Förutom att samla de bästa materialen för att uppnå bästa prestanda på banan, erbjuder den också en exceptionell finish. Den här gången återkommer den med en glänsande och slät estetik som kombinerar exponerat kol med silverdetaljer som fångar all uppmärksamhet.

Upptäck mer om varumärket SIUX

Hitta de bästa produkterna för att spela padel i Siux Padel-katalogen, ett relativt ungt varumärke som har etablerat sig på marknaden och redan har representation på World Padel Tour av bland andra Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra eller Patty Llaguno. Ett tydligt exempel på kvaliteten på sina produkter.

Och det är att varumärket har vetat hur man hittar och använder sina bästa teknologier både för att Padel tennisracket, väskor eller skor för att uppnå ett perfekt resultat på banan. Vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med den nya kollektionen av Siux padelprodukter.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Tacto Duro Material Principal Grafeno Rugosidad Sin rugosidad
Våra bästa produkter