Overgrip Wilson Minions x 3
  • Overgrip Wilson Minions x 3

Overgrip Wilson Minions x 3

PVP: 104,22 kr
76,25 kr
-27% Wilson Padel
Overgrip padel Wilson Minions 3PK | För de minsta i huset finns nu Wilson märket minions overgrips tillgängliga, som säljs i ett paket med tre enheter och färger

3 Overgrips padel Wilson Minions

Vi har redan ett brett utbud av material tillgängligt i vår padelbutik online för att kunna utrusta de små i huset. Upptäck det nya Minions overgrips-paketet som är en del av den nya Wilson 2022-kollektionen av padeltillbehör.

Vi lyfter fram dess design som utan tvekan kommer att dra till sig uppmärksamhet eftersom den kommer i ett paket med tre enheter vardera i vitt, gult och svart, perfekt för att leka med dem under lång tid. När de väl sätts på förbättrar de dessutom handens grepp på racket för ett bekvämare spel.

Wilson Overgrips Minions 3PK funktioner

  • Wilson Minions 3PK övergrepp säljs i ett paket om tre.
  • De hjälper till att förbättra handens grepp på racket.
  • De är mycket motståndskraftiga så du kan leka med dem länge.
  • T kommer att vara mycket lätt att ta på och av.
  • Du kommer att kunna spela med dem under lång tid tack vare deras höga kvalitet.
  • Ny Wilson Padel 2022 tillbehörskatalog.

Vem är det till? Den är perfekt för de minsta padelspelarna eftersom den hjälper dem att förbättra greppet på sin padelracket så att de kan spela hela matchen bekvämt och utan obehag.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer att gilla den för dess design av de mest slående minions, de kommer också i tre färger så att du kan placera den du gillar mest på din padelracket. De har designats i gult, vitt och svart med en teckning av minions på dem.

Ta reda på mer om varumärket WILSON

Köp ett av märkena som har många års erfarenhet av sportens värld. Sedan 1914, förbereder de bästa idrottarna i världen och inom padel, har det också gjort sitt bidrag och genom vilka spelare som Fernando Belasteguin, Pablo Lijo eller Nicole Traviesa, bland många andra, har passerat.

Upptäck den varierade katalogen av produkter som erbjuds av märket, där du kan hitta padelracket, tillbehör, padelracket... som hjälper dig att ge bästa möjliga prestanda på banan. Tveka inte och utrusta dig själv med ett av de mest framgångsrika varumärkena i padelvärlden tack vare dess höga kvalitet.

Features År: 2022
Våra bästa produkter