Overgrip Wilson Pro reste sig x 3
  • Overgrip Wilson Pro reste sig x 3

Overgrip Wilson Pro reste sig x 3

PVP: 104,22 kr
82,27 kr
-22% Wilson Padel
Wilson Pro reste sig padel Overgrip | Ingenting kommer att stoppa dig i tävlingarna med det nya paketet med tre Wilson Pro overgirps designade för att ge dig det bästa greppet i handen så att du inte missar någon boll

3 Overgrip padel Wilson Pro reste sig

Du har nu den nya Wilson-tillbehörskollektionen tillgänglig, som har ett brett utbud av tillbehör för att spela padel som ett proffs. Köp det nya paketet med Pro overgrips i rosa, där det säljs tre enheter som du kan spela länge med.

För större komfort är de mycket andningsbara så när du väl har dem på dig kommer du att förhindra att padelracket glider från dina händer medan du spelar på grund av svett. De är också mjuka i konsistensen så att du inte behöver oroa dig för att de ska orsaka skador på dina händer.

Wilson overgrips Pro i rosa, funktioner

  • Wilson Pro Rosa övergrepp säljs i förpackningar om tre.
  • Den är mycket andningsbar så den hjälper till att inte samla på sig svett.
  • Av stort motstånd så att du inte behöver byta dem på länge.
  • Förbättrar handgreppet tack vare sin lätt klibbiga konsistens.
  • De är mjuka för att förhindra handskador.
  • Ny katalog med Wilson 2022 padeltillbehör.

Vem är det till? Den är perfekt för de personer som spelar padel och vill förbättra greppet på sitt racket, så de behöver ett tillbehör som gör att de kan uppfylla denna funktion för att ge bästa prestanda på banan.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer att gilla dem för deras höga kvalitet som gör att du kan spela med dem länge, de har även designats i rosa så det kommer inte vara svårt för dig att kombinera dem med ditt padelracket.

Ta reda på mer om varumärket WILSON

Köp ett av märkena som har många års erfarenhet av sportens värld. Sedan 1914, förbereder de bästa idrottarna i världen och inom padel, har det också gjort sitt bidrag och genom vilka spelare som Fernando Belasteguin, Pablo Lijo eller Nicole Traviesa, bland många andra, har passerat.

Upptäck den varierade katalogen av produkter som erbjuds av märket, där du kan hitta padelracket, tillbehör, padelracket... som hjälper dig att ge bästa möjliga prestanda på banan. Tveka inte och utrusta dig själv med ett av de mest framgångsrika varumärkena i padelvärlden tack vare dess höga kvalitet.

Features År: 2022
Våra bästa produkter