Overgrip Head Padel Pro 3 Pack grön
  • Overgrip Head Padel Pro 3 Pack grön

Overgrip Head Padel Pro 3 Pack grön

PVP: 87,76 kr
76,24 kr
-14% Head Padel
Overgrips Head Padel Pro Pack 3 | Få ett perfekt grepp med Head Padel-övergreppen, gjorda av kvalitetsmaterial, slät yta samt en mängd olika färger

Head Padel Pro 3 Pack padel overgrip i grönt

Upptäck tillbehören som Head Padel 2023 ger den här säsongen för alla målgrupper. Vi presenterar de nya Head Propadellovergriparna i ett paket med 3 gröna enheter, de som föredras av de flesta idrottare för deras fantastiska valuta för pengarna och för att de även finns i många färgkombinationer.

De är mycket lätta att placera tack vare sitt limsystem och ger bra vidhäftning då deras yta är slät. De har också tillverkats med de bästa materialen på marknaden, vilket ger utmärkt prestanda, så du behöver inte byta dem efter att ha spelat det första spelet.

Overgrip Head Padel Pro 3 Pack i grönt, egenskaper

  • Stor absorptionsförmåga hos det gröna Head Padel Pro 3 Pack-övergreppet.
  • Komposition med extra poröst pu-skikt samt cellulosafibrer.
  • Blister med 3 enheter som vardera väger cirka 0,5 gram.
  • Medeltjocklek, 0,60 millimeter.
  • Ger mer komfort vid beröring.
  • Nya tillbehör till HEAD 2023 padel.

Vem är det till? Vi tycker att de är perfekta för både herr- och damspelare som svettas mycket på händerna eftersom deras släta ytdesign ger dem bättre grepp och därmed förhindrar att svettning blir vår värsta fiende.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom företaget har valt de bästa materialen för sin tillverkning, vilket säkerställer att det behåller sin prestanda efter flera spel. Dessutom kan du få blistern i en väldigt cool grön färg, även om vi också har ett brett utbud av design så att du kan välja din favorit.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Utrusta dig själv med produkter av högsta kvalitet tack vare Head Padel, ett av de varumärken som föredras av de flesta spelare. Faktum är att den har en hel del representation på World Padel Tour tack vare spelare som Arturo Coelho eller Ari Sánchez i damlaget.

Den här säsongen satsar det österrikiska varumärket på nya material, teknologier och färgglada mönster. Upptäck i vår onlinebutik dess nya kollektion av padelracket, herrskor, damkläder och fler tillbehör för att spela padel. Du kommer inte att bli besviken!

Features År: 2023
Våra bästa produkter