Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Ryggsäck Wilson Padel Tour Pro Staff red 2023
  • Ryggsäck Wilson Padel Tour Pro Staff red 2023
  • Ryggsäck Wilson Padel Tour Pro Staff red 2023

Ryggsäck Wilson Padel Tour Pro Staff red 2023

PVP: 877,60 kr
756,38 kr
-14% Vibora
Ryggsäck stor Wilson Padel Tour Pro Staff röd 2023 | Lämna inget hemma med denna svarta och grå Wilson Tour Pro Staff padelryggsäck, en praktisk väska som har stora fack

Ryggsäck Wilson Tour Pro Staff röd 2023

Vi har redan den nya kollektionen av Wilson Padel 2023 ryggsäckar tillgänglig där du kan välja från en mängd olika modeller och storlekar så att du inte lämnar något hemma. Vi presenterar Tour Pro Staff röd padelryggsäck, gjord av polyester och med en ficka på sidan där du kan ha din drink nära till hands.

Fördela ditt utrymme med ett vadderat fack för upp till 2 racket samt ett större huvudfack för förvaring av kläder. Den har även en ficka med ventilation designad för skor. Slutligen presenterar den vadderade skydd samt en justerbar bröstrem, vilket genererar en mycket bekvämare transport.

Ryggsäck Wilson Padel Tour Pro Staff röd, egenskaper

  • Wilson Padel Tour Pro Staff röd 2023 vadderat fack med kapacitet för två padelracket.
  • Den har en invändig hylsa för att förvara en bärbar dator eller surfplatta.
  • Ytterficka för vattenflaska.
  • Handtagen är vadderade så att den är väldigt bekväm att transportera.
  • Tillverkad av polyester och ungefärliga mått 34 × 22 × 49 cm.
  • Ventilerad ficka perfekt för skor eller smutsiga kläder.
  • Wilson 2023 katalog för padelväskor.

Vem är det till? Den är perfekt för idrottare som vanligtvis tar sig runt på en motorcykel eller skoter och reser med precis tillräckligt, eftersom det är en Wilson-ryggsäck som låter dig förvara racket, lite kläder samt skor, det väsentliga materialet för att spela padel.

Varför kommer du att gilla det? För när den väl är på den är den väldigt bekväm tack vare handtagen och vadderade rygg, den har även designats i svart i kombination med limegrönt, det mest slående för att du ska lyckas på banan.

Ta reda på mer om varumärket WILSON

Vi vet alla att Wilson Sport har många års erfarenhet av sportens värld. Sedan 1914 har den förberett de bästa idrottarna i världen och inom padel har den också gjort sitt bidrag.

Upptäck det varierade sortimentet av padelracket, skor, paletoväskor och andra tillbehör som ger dig bästa prestanda och en oklanderlig finish. Tveka inte och utrusta dig själv med den här säsongens nyheter, de kommer att erövra dig!

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter