Wilson Team Padel Bag röd kräm 2024 padelvaska
  • Wilson Team Padel Bag röd kräm 2024 padelvaska

Wilson Team Padel Bag röd kräm 2024 padelvaska

PVP: 877,60 kr
734,58 kr
-17% Wilson Padel
Wilson Team Padel Bag röd kräm | Ta med din utrustning med stil och säkerhet med Padelväska Wilson Team Padel Bag röd kräm 2024. Unik design och optimal kapacitet. Upptäck skillnaden idag!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Måndag, 6 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Wilson Team Padel Bag röd kräm padelbag 2024

Upptäck den perfekta balansen mellan funktionalitet och stil med Padelväskan Wilson Team Padel Bag röd kräm 2024. Speciellt designad för padelentusiaster, sticker denna padelväska inte bara ut med sin iögonfallande röda krämfärg utan också med sin exceptionella lagringskapacitet, kapabel att bära upp till fyra padelracketar och all din nödvändiga utrustning på ett säkert och organiserat sätt. Var redo att anlända till banan med allt du behöver, redo att ta dig an vilken utmaning som helst.

Innovation möter bekvämlighet i denna padelväska, utrustad med ett särskilt fack för skor och flera fickor för tillbehör som säkerställer optimal organisering av dina tillhörigheter. Med justerbara vadderade remmar och en design som är tänkt för den moderna spelaren, är Wilson Team Padel Bag din idealiska följeslagare för alla matcher eller träningar.

Egenskaper för Padelväskan Wilson Team Padel Bag röd kräm

  • Rymlig kapacitet för att förvara upp till fyra padelracketar, vilket säkerställer att all din utrustning kommer med dig.
  • Inkluderar ett fack med dragskospåse för att separera svettiga skor, håller resten av din utrustning ren.
  • Flera små fickor idealiska för att säkert förvara nycklar, telefon och andra personliga tillbehör.
  • Justerbara vadderade remmar för bekväm transport, tillsammans med ett övre handtag för mångsidighet när du bär den.
  • Tillverkad av 100% polyester, erbjuder hållbarhet och motståndskraft mot dagligt slitage.
  • Ingår i Wilsons padelväskskollektion 2024.

Vem är den avsedd för?

Denna padelväska är designad för padelspelare på alla nivåer som söker en praktisk och stilfull lösning för att transportera sin utrustning. Idealisk för både proffs och amatörer, dess design och funktioner gör den till det perfekta valet för dem som värderar komfort och effektivitet.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska Padelväskan Wilson Team Padel Bag för dess unika design i röd kräm, samt för dess funktioner som är tänkta för padelspelaren. Bekvämligheten vid transport tillsammans med dess kapacitet och interna organisation kommer att göra varje resa till banan till en trevlig och okomplicerad upplevelse.

Upptäck mer om varumärket Wilson

Wilson, en världsledande tillverkare av sportutrustning, utmärker sig genom sitt engagemang för kvalitet och innovation. Sedan grundandet har Wilson stöttat elitidrottare och amatörer, och erbjuder produkter som förbättrar deras prestation och njutning i sporten.

Inom padelvärlden har Wilson gjort skillnad med sina racketar, tillbehör och självklart padelväskor, genom att kombinera avancerad teknik och design för att möta kraven från de mest krävande spelarna.

Features År: 2024
Våra bästa produkter