Wilson Team Padel Bag grå och lysande röd 2024 padelvaska
  • Wilson Team Padel Bag grå och lysande röd 2024 padelvaska

Wilson Team Padel Bag grå och lysande röd 2024 padelvaska

PVP: 877,60 kr
728,54 kr
-17% Wilson Padel
Wilson Team Padel Bag grå och lysande röd | Upptäck Padelväskan Wilson Team Padel Bag i grått och lysande rött 2024, perfekt för att bära din padelutrustning med stil och komfort. Gör dig redo att vinna på planen!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 7 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Wilson Team Padel Bag grå och lysande röd padelbag 2024

För passionerade padelspelare som söker att kombinera funktionalitet med stil är Padelväskan Wilson Team Padel Bag grå och lysande röd 2024 ett oöverträffat val. Noggrant utformad för att möta spelarnas behov, sticker denna padelväska inte bara ut med sin attraktiva design i grått och rött, utan också med sin förmåga att lagra upp till fyra padelracketar tillsammans med din viktiga utrustning, vilket säkerställer att du är helt förberedd för varje match.

Tack vare dess egenskaper utformade för maximal komfort, som de justerbara vadderade remmarna och ett särskilt fack för skor, garanterar denna padelväska en kompakt och ordnad transportupplevelse. Ytterligare fack för tillbehör låter dig ta med allt du behöver, hållande dina tillhörigheter organiserade och lättillgängliga.

Egenskaper hos padelväskan Wilson Team Padel Bag grå och röd

  • Kapacitet för upp till fyra racketar och spelutrustning, idealisk för både professionella spelare och amatörer.
  • Oberoende skofack, håller resten av utrustningen ren och åtskild.
  • Ytterligare fack för tillbehör, perfekta för personliga föremål som nycklar och telefoner.
  • Justerbara vadderade remmar och övre handtag för bekväm och mångsidig transport.
  • Avtagbart fack med dragkedja för ett extra par skor, idealiskt för långa resor.
  • Tillhör Wilsons padelväska-kollektion 2024.

Vem är den riktad till?

Padelväskan Wilson Team Padel Bag är utformad för alla padelspelare, från nybörjare till professionella, som värderar både funktionalitet och stil. Dess lagringskapacitet och ergonomiska egenskaper gör den idealisk för dem som söker komfort och organisation när de bär sin utrustning.

Varför kommer du att gilla den?

För att den kombinerar en exceptionell design med oöverträffad funktionalitet. Du kommer inte bara att bära all din utrustning säkert och organiserat, men du kommer också att göra det med stil. Specifika egenskaper som skofacket och fickorna för tillbehör gör denna padelväska till ett överlägset val.

Lär dig mer om märket Wilson

Wilson, med en rik och mångsidig historia inom sportvärlden, är ett märke som har stått vid atleters sida inom alla discipliner, erbjudande produkter av hög kvalitet designade för maximal prestanda. Med ett orubbligt engagemang för innovation och design har Wilson etablerat sig som ledare på marknaden för sportutrustning.

Inom padel fortsätter Wilson att utmärka sig genom att erbjuda produkter som uppfyller spelarnas behov på alla nivåer. Från racketar till tillbehör som Padelväskan Wilson Team Padel Bag, åtar sig märket att förbättra upplevelsen på banan för spelare över hela världen.

Features År: 2024
Våra bästa produkter