Ryggsäck Wilson Bela Padel Backpack roja
  • Ryggsäck Wilson Bela Padel Backpack roja
  • Ryggsäck Wilson Bela Padel Backpack roja

Ryggsäck Wilson Bela Padel Backpack roja

PVP: 877,60 kr
602,81 kr
-32% Wilson Padel
Wilson Bela Padel Backpack röd ryggsäck | Tar du bara tillräckligt med till matcherna har du den nya Bela-ryggsäcken från Wilson tillgänglig, som har designats med ett termofack för att skydda racket
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Måndag, 29 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Wilson Bela Padel Backpack röd

Du kan nu köpa den nya kollektionen av ryggsäckar av märket Wilson i vår padelbutik online där du kan välja mellan ett stort antal modeller. En av dem är Bela Padel Backpack som har designats i rött, den mest slående för att lyckas på banan.

Fördela sitt utrymme i en huvudficka med avdelare inuti så att du kan förvara dina kläder och paddelutrustning på ett organiserat sätt. Den har även en till på baksidan där du kan förvara padelracket som kommer att vara mycket väl skyddad tack vare termosystemet inuti.

Wilson Bela Padel Ryggsäck i röd färg, egenskaper

  • Wilson Bela Padel-ryggsäcken har gjorts med polyester för större motstånd.
  • Liten ficka upptill så att du kan förvara dina nycklar eller plånbok.
  • Fack med termoskydd för att transportera racket på ett skyddat sätt.
  • Vadderade handtag för att bära den så att den inte är obekväm att transportera.
  • Det är en del av samlingen av spelaren Fernando Belasteguín.
  • Du hittar den i den nya kollektionen av Wilson-ryggsäckar.

Vem är det till? Till alla de människor som inte är vana vid att transportera för mycket material till tändstickor, så de letar efter en väska som inte är för stor, eftersom Bela Padel-ryggsäcken har det perfekta utrymmet för att transportera padelracket, kläder och tillbehör.

Varför kommer du att gilla det? För den har en väldigt minimalistisk design i rött med de mest eleganta svarta detaljerna så att du kan gå välutrustad till dina matcher samtidigt som du transporterar allt ditt material på ett organiserat och skyddat sätt.

Ta reda på mer om varumärket WILSON

Vi vet alla att Wilson Sport har många års erfarenhet av sportens värld. Sedan 1914 har den förberett de bästa idrottarna i världen och inom padel har den också gjort sitt bidrag.

Upptäck det varierade sortimentet av padelracket, skor, paletoväskor och andra tillbehör som ger dig bästa prestanda och en oklanderlig finish. Tveka inte och utrusta dig själv med den här säsongens nyheter, de kommer att erövra dig!

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter