Wilson Bela Super Tour Padel svart 2024 padelvaska
  • Wilson Bela Super Tour Padel svart 2024 padelvaska
  • Wilson Bela Super Tour Padel svart 2024 padelvaska

Wilson Bela Super Tour Padel svart 2024 padelvaska

PVP: 1 535,80 kr
1 217,26 kr
-21% Wilson Padel
Wilson Bela Super Tour Padel svart | Höj ditt spel med Padelväska Wilson Bela Super Tour Padel svart 2024, premiumdesign och totalt skydd för din utrustning. Upptäck skillnaden och dominera banan!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 7 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Wilson Bela Super Tour Padel svart padelbag 2024

Gå in på banan med samma stil och självförtroende som den legendariska Fernando Belasteguín med Padelväska Wilson Bela Super Tour Padel svart 2024. Denna padelväska, som representerar innovationens och designens höjdpunkt, har skapats för att tillfredsställa de mest krävande spelarnas behov. Med ett TPU-överdrag som skyddar den från elementen och ett Thermoguard-foder för dina racketar, följer denna padelväska med dig för att erövra de största utmaningarna på padelbanan.

Förutom sin förmåga att skydda din utrustning i alla väder, erbjuder padelväska exceptionellt organiserad förvaring med dedikerade fack för racketar, skor och personliga tillbehör. Dess eleganta design och överlägsna funktionalitet gör den till det premiumval för spelare som önskar det bästa inom kvalitet och stil.

Egenskaper för Padelväska Wilson Bela Super Tour Padel Svart

  • TPU-beläggning som är hållbar och Thermoguard-foder för maximalt skydd under alla förhållanden.
  • Särskild tillbehörsficka med foder, idealisk för att säkert förvara värdesaker.
  • Stor kapacitet med fack för racketar, skor och tillbehör, vilket säkerställer optimal organisation.
  • Vadderade handtag för bekväm transport, designade för maximal komfort under förflyttningen till banan.
  • Generösa dimensioner på 60 × 31 × 31 cm, erbjuder gott om plats för all din padelutrustning.
  • Är en del av Wilsons padelväskekollektion 2024.

Vem är den avsedd för?

Denna padelväska riktar sig till seriösa och professionella padelspelare som värderar både funktionalitet och premiumdesign. Inspirerad och använd av Fernando Belasteguín, är den perfekt för de som strävar efter högsta möjliga nivå i sitt spel och söker den bästa utrustningen för att komplettera sin passion för padel.

Varför kommer du att gilla den?

För att Padelväska Wilson Bela Super Tour Padel svart 2024 inte bara förbättrar din spelupplevelse genom att skydda din utrustning under extrema förhållanden, men den höjer även din stil med sin sofistikerade och ståtliga design. Komfort och organisation är oöverträffade, vilket gör varje besök på banan mer angenämt.

Lär dig mer om varumärket Wilson

Wilson, ett ikoniskt märke inom sportvärlden, är synonymt med innovation, kvalitet och design. Med årtionden av erfarenhet av att stödja atleter inom olika discipliner, har Wilson etablerat sig som en ledare inom sportutrustning, och erbjuder produkter som överträffar de mest krävande idrottarnas förväntningar.

Inom padel fortsätter Wilson denna tradition genom att samarbeta med legendariska figurer som Fernando Belasteguín för att utveckla produkter som inte bara uppfyller, utan definierar excellensstandarder inom sporten.

Features År: 2024
Våra bästa produkter