Vibor-a X Blue Anniversary padelväska
  • Vibor-a X Blue Anniversary padelväska

Vibor-a X Blue Anniversary padelväska

PVP: 800,81 kr
723,48 kr
-10% Vibora
Stor padelväska Vibor-a X Anniversary blå | Njut medan du tränar med den nya X jubileumpadelracketlväskan i blått från Vibora som har designats med en mängd olika fickor för att lagra ditt material
Skriv en recension

Padelväska Vibor-a X Blue Anniversary

Du kan nu byta din gamla padelväska med den nya katalogen med ryggsäckar och padelracket från ett av dina favoritmärken, Vibora. Inom denna kollektion kan du hitta X jubileumsglasspåsen i blått, designad med det perfekta antalet fack så att du inte lämnar något hemma.

Högkvalitativa material som polyester har använts i dess tillverkning, vilket ger den större motståndskraft så att den inte tappar kvalitet vid användning. Den är också väldigt bekväm att transportera tack vare handtagen på baksidan och på handen så att du kan välja den du föredrar.

Vibora X jubileumpadelracketlväska i blått, funktioner

  • Den blå Vibora X Anniversary låter dig lagra ditt material på ett ordnat sätt.
  • Skydda din padelracket tack vare den termiska fickan den har.
  • Huvudfack för att bära dina material.
  • Justerbara handtag för att kunna bära den bekvämt.
  • Blå med svart design
  • Den tillhör den nya katalogen av Vibora 2022 padelväskor

Vem är det till? Vi rekommenderar den till alla de spelare som letar efter en rymlig och praktisk väska för att bekvämt kunna bära den till alla träningspass, speciellt om du rör dig på motorcykel eller cykel för att kunna bära den bekvämt.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer att gilla den eftersom den har designats i blått i kombination med svart, en mycket slående design som den som ser den på dig kommer att gilla den. Den är också av bra kvalitet så att du kan leka med den länge.

Ta reda på mer om varumärket VIBORA

Njut av denna sport med Vibora, ett spanskt varumärke med erkänd prestige inom padel. Det finns många år av företagets historia, som utrustar spelare av storleken Maxi Gabriel, Jacobo Blanco eller Belén Montes.

Gilla dem och utrusta dig själv med deras nya kollektion av padelracket, utrustning och tillbehör. Alla är gjorda med de bästa materialen och teknikerna för att ge oslagbara sensationer under spelet.

Features År: 2022
Våra bästa produkter