Orange Vibor-a X Anniversary padelväska
  • Orange Vibor-a X Anniversary padelväska

Orange Vibor-a X Anniversary padelväska

PVP: 800,81 kr
723,48 kr
-10% Vibora
Stor orange Vibora X Anniversary padelväska | Lämna inget hemma med det nya Vibora-märkets X-jubileumpadel mailalväska designad i orange som du kan transportera allt ditt material med

Orange Vibora X Anniversary padelväska

Gå på träning välutrustad med den nya kollektionen av Vibora padelväskor där du kan hitta flera designs att välja bland den du gillar mest. Du kan nu köpa X-jubileumsväskan i orange, designad så att du kan bära allt ditt material på ett ordnat sätt.

När du väl har den kommer du att älska den tack vare allt utrymme där en mycket rymlig huvudficka har lagts till där du kan lagra allt ditt material. Två har också lagts till på sidorna för att förvara din racket, en av dem termisk för att skydda den från temperaturer.

Padelväska Vibora Aniversario orange, egenskaper

  • Vibora X-årsdagen har designats i orange.
  • Sidofickor för förvaring av två racket, en av dem termisk.
  • Ventilerat fack för förvaring av skor eller smutsiga kläder.
  • Både hand- och rygggrepp
  • Den finns i en mängd olika färger att välja mellan.
  • Den tillhör den nya katalogen av Vibora-väskor för dam 2021.

Vem är det till? Den är perfekt för de människor som vill ha med sig allt sitt material till träningen men inte vill bära en väska som är för stor och svår att transportera till platserna.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer att gilla den för dess utrymme och dess orangea design med gulddetaljer på en svart bakgrund, en kombination som utan tvekan kommer att lyckas tack vare hur vacker och elegant den är.

Ta reda på mer om varumärket VIBORA

Njut av denna sport med Vibora, ett spanskt varumärke med erkänd prestige inom padel. Det finns många år av företagets historia, som utrustar spelare av storleken Maxi Gabriel, Jacobo Blanco eller Belén Montes.

Gilla dem och utrusta dig själv med deras nya kollektion av padelracket, utrustning och tillbehör. Alla är gjorda med de bästa materialen och teknikerna för att ge oslagbara sensationer under spelet.

Features År: 2022
Våra bästa produkter