Vibora X Anniversary ryggsäck svart gul fluor
  • Vibora X Anniversary ryggsäck svart gul fluor
  • Vibora X Anniversary ryggsäck svart gul fluor

Vibora X Anniversary ryggsäck svart gul fluor

PVP: 877,60 kr
767,35 kr
-13% Vibora
Padel ryggsäck Vibora X Anniversary svart gul fluor | Lämna ingenting hemma med denna Vibor-a padel bag, en av idrottarnas favoriter för sin utmärkta design och rymliga fack

PADEL RYGGSÄCK Vibora X Anniversary

Välj din idealiska padelväska i vår webbutik, vi har alla nyheter från de bästa märkena! Köp X Anniversary padel-ryggsäcken i svarta och fluorgula detaljer från kollektionen Vibora Padel 2022, en väska med ett fack för racket och även för skor.

I den centrala delen kan du förvara dina kläder samt hålla små föremål nära till hands tack vare sina små fickor. Den har även förstärkningar i det förstärkta ryggområdet, kombinerat med vadderade skydd på handtag och ländrygg för att kunna bära den utan obehag.

Vibora X svart och gul jubileumsväska, funktioner

  • Ungefärliga mått på 50 x 35 x 20 cm på Vibora X Anniversary svartgul fluorryggsäck.
  • Den kombinerar 70 % polyester och 30 % PU i sin konstruktion.
  • Den låter dig ha små tillbehör nära till hands tack vare dess nätfickor.
  • Den har en separat ficka för skor i botten.
  • Fack anpassat för racket och vadderade skydd.
  • Den tillhör katalogen Vibora 2022 padelväska.

Vem är det till? Fokuserade mer på spelare som letar efter en kompakt och hanterbar väska eftersom nya X Anniversary har fack anpassade för allt material och du kan transportera den bekvämt.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer att gilla den för dess estetik eftersom den är tillverkad i kvalitetsmaterial och i svart med detaljer i fluorgult. Utan tvekan en kombination som de flesta spelare verkligen gillar!

Ta reda på mer om varumärket VIBOR-A

Njut av denna sport med Vibora, ett spanskt varumärke med erkänd prestige inom padel. Det finns många års historia av företaget, som utrustar professionella spelare i World Padel Tour, den bästa padelbanan i världen.

Gilla dem och utrusta dig själv med deras nya kollektion av padelracket, utrustning och tillbehör. Alla är gjorda med de bästa materialen och teknikerna för att ge oslagbara sensationer under spelet.

Features År: 2022
Våra bästa produkter