Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Overgrips Pro Vibora Lisos x3 Negro
  • Overgrips Pro Vibora Lisos x3 Negro

Overgrips Vibora Pro Lisos x3 Negro

PVP: 98,69 kr
87,21 kr
-12% Vibora
Overgrips av padel Vibora Pro Lisos x3 Negro | Njut av den bästa dragkraften med denna blister med 3 släta Vibora-övergrepp, perfekt för att bekämpa svettningar och förebygga handskador

Övergriper Lisos Vibora Pro Negros

Låt inte ett dåligt grepp få dig att tappa poängen, köp Pro Smooth x3 Black padelovergrips från tillbehörskatalogen Vibora 2021. De sticker ut för sina innovativa material för att uppnå bästa prestanda på banan och under fler matcher.

Du kommer att bli förvånad över dess dragkraft eftersom den med sin nya formel förhindrar att padel racket glider ur dina händer. Den minimerar också vibrationer, så att du får en mycket bekvämare och skadefri träff. Dessutom kombineras dess vita design med alla racket.

Vibora overgrips Pro slät och svart, funktioner

  • Vibora Pro Smooth x3 Blacks har kvalitetslim för snabb installation.
  • De absorberar svett och torkar snabbt.
  • Lätta och mycket tåliga material som håller längre i gott skick.
  • Bra touch på grund av dess medeltjocklek och släta yta.
  • Utmärkt vibrationsdämpning.
  • Ingår i Vibora Padel 2021 tillbehörskatalog.

Vem är det till? För krävande spelare som behöver maximal dragkraft på sitt racket, eftersom vendetta håller svetten under kontroll samt minskar vibrationer som orsakas av stötar.

Varför kommer du att gilla det? För du kommer att ha total kontroll över din padel racket. De är också övergreppen med bäst valuta för pengarna på marknaden så att du kan utrusta dig själv med kvalitetsmaterial utan att spendera mycket pengar.

Ta reda på mer om varumärket VIBORA

Njut av de bästa sensationerna på banan med Vibora Padel, ett varumärke som har mer och mer prestige bland allmänheten. Och det är att han har varit i padel i många år och utrustat spelare av storleken Maxi Gabriel, Alba Galán, Jacobo Blanco eller Belén Montes.

Hitta din bästa allierade på banan tack vare den nya kollektionen av Vibora Padel rackets, skor, textilier och andra tillbehör. Alla är gjorda med de bästa materialen, teknologierna och designen för att ge exceptionell prestanda under spelet.

Features År: 2021
Våra bästa produkter