Overgrips Adidas Tacky rosa microperforado
  • Overgrips Adidas Tacky rosa microperforado

Overgrips Adidas Tacky rosa microperforado

PVP: 82,28 kr
69,24 kr
-16% Adidas Padel
Mikroperforerade Adidas Tacky rosa padelövergrepp | Förbättra greppet på ditt racket med de nya mikroperforerade overgripsna från Adidas, ett tillbehör som också hjälper dig att undvika svett på sommaren
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Adidas Tacky Overgrips 3 enheter perforerade och rosa

Ta en titt på den nya Adidas 2022 signaturtillbehörskollektionen som du kan hitta i vår webbutik. Köp paketet med 3 mikroperforerade padelövergrepp i rosa, ett tillbehör som anpassar sig efter ditt racket och hjälper till att förhindra att det glider från dina händer på grund av svett.

För större komfort är de mycket mjuka tack vare de material som används vid tillverkningen, vilket hjälper till att undvika skador som uppstår i händerna. Dessutom ger detta också stort motstånd så att du kan leka med dem längre.

Adidas mikroperforerade och rosa klibbiga övergrepp, funktioner

  • De mikroperforerade Adidas klibbiga rosa övergreppen innehåller 3 enheter.
  • Mikroperforeringar har lagts till för bättre ventilation av svett.
  • Stort motstånd så att du kan leka med dem länge.
  • De hjälper till att öka tjockleken på greppet för ett bättre grepp.
  • De är lätta att ta på och de är mjukast.
  • Ny katalog med Adidas Padel 2022 tillbehör.

Vem är det till? Det är ett mycket bra alternativ för spelare som vill öka storleken på sitt grepp för att kunna greppa racket bättre och därför spela bekvämt i alla matcher.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom de har tillverkats med kvalitetsmaterial så att du kan leka med dem länge. De har även designats i rosa för att kunna bäras tillsammans med din padel racket.

Ta reda på mer om varumärket ADIDAS

Ta fram din fulla potential med Adidas Padel, ett sportföretag som har utrustat de bästa idrottarna i historien. Upptäck dess breda utbud av högkonkurrensprodukter anpassade för alla typer av spelare och typer av spel. Du hittar padel racket, kläder, skor, väskor och andra tillbehör till bästa pris

Professionella spelare som Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán och Alex Ruiz konkurrerar med sina produkter, det bästa exemplet på kvalitet. Vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna på banan, eftersom dess padel racket har den bästa tekniken och designen.

Features År: 2022
Våra bästa produkter