Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Overgrips Pro Vibora perforado X3 Negro
  • Overgrips Pro Vibora perforado X3 Negro

Overgrips Vibora Pro perforado X3 Negro

PVP: 98,71 kr
87,21 kr
-12% Vibora
Overgrips de padel Vibora Pro perforado X3 Negro | Få det bästa greppet om racket med detta paket med 3 Vibora overgrips, extremt absorberande tack vare ytperforeringarna

Overgrips Perforados Vibora Pro Negros

Upptäck tillbehören med bästa valuta för pengarna på marknaden. Köp X3 perforerade Pro padel-övergrepp i svart från tillbehörskatalogen Vibora 2021. Utan tvekan föredras de av de flesta spelare eftersom de erbjuder fantastiska funktioner

Tack vare dess komponenter och yta med mikroperforeringar ger de en större känsla av vidhäftning hos spelaren och förhindrar att racket glider från händerna, även under de varmaste dagarna. De har även lim för snabb placering.

Vibora overgrips Pro perforerad svart, funktioner

  • Stor absorptionsförmåga hos den perforerade Vibora Pro X3 Black.
  • Innovativa material har använts för lång livslängd.
  • Stängningstejp för bättre fixering.
  • Med medeltjocklek och perforerad yta.
  • Håller händerna torra och förbättrar greppet.
  • Nya tillbehör till padel Vibora Padel 2021.

Vem är det till? Designad för spelare vars händer svettas mycket, eftersom dess klibbiga formula ökar känslan av grepp och grepp på näven.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom företaget har valt de bästa materialen för sin tillverkning, så håller de länge och du behöver inte byta dem mitt i spelet. Dessutom gör deras svarta finish dem mer diskreta och smuts märks inte.

Ta reda på mer om varumärket VIBOR-A

Njut av de bästa sensationerna på banan med Vibora Padel, ett varumärke som har mer och mer prestige bland allmänheten. Och det är att han har varit i padel i många år och utrustat spelare av storleken Maxi Gabriel, Alba Galán, Jacobo Blanco eller Belén Montes.

Hitta din bästa allierade på banan tack vare den nya kollektionen av Vibora Padel rackets, skor, textilier och andra tillbehör. Alla är gjorda med de bästa materialen, teknikerna och designen för att ge exceptionell prestanda under spelet.

Features År: 2021
Våra bästa produkter