Overgrip Wilson Advantage röd x 3
  • Overgrip Wilson Advantage röd x 3

Overgrip Wilson Advantage röd x 3

PVP: 104,22 kr
82,27 kr
-22% Wilson Padel
Wilson Advantage padel overgrip röd 3PK | Ingenting kommer att hindra dig från att ge din bästa prestation på banan med de röda Advantage-övergreppen från märket Wilson, nu tillgängliga i ett paket med tre enheter

3 Overgrip padel Wilson Advantage röd

Utrusta dig själv som padelproffs med den nya kollektionen av tillbehör från varumärket Wilson där du kan köpa ett brett utbud av tillbehör till ditt padelracket. Upptäck paketet med tre röda Advantage overgrips 3PK, ett tillbehör som hjälper till att förbättra greppet på ditt racket.

Vid tillverkningen har högkvalitativa och mycket motståndskraftiga material använts, så när du väl har på dem kommer de att hålla länge. Detta tillägg hjälper också till genom att minska vibrationer så att du kan spela hela spelet utan obehag och hinder.

Wilson röd Advantage övergrepp, funktioner

  • Wilson Advantage Red 3PK Overgrips säljs i ett paket om tre.
  • De hjälper till att hålla svett från att samlas på dina händer medan du spelar.
  • Mjuk konsistens för att förhindra handskador.
  • De minskar vibrationer för ett bekvämare spel.
  • Den mest slående röda färgdesignen.
  • Wilson 2022 padel tillbehörskatalog.

Vem är det till? Det är ett komplement som är perfekt för alla de människor som vill spela padel bekvämt och som vill ha ett bra grepp om racket för att inte drabbas av skador eller smärta i händerna.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är ett viktigt tillbehör för att kunna greppa ditt racket bra, har det också designats med material som andas så att du inte behöver oroa dig för att det ska glida på grund av svett medan du spelar. .

Ta reda på mer om varumärket WILSON

Köp ett av märkena som har många års erfarenhet av sportens värld. Sedan 1914, förbereder de bästa idrottarna i världen och inom padel, har det också gjort sitt bidrag och genom vilka spelare som Fernando Belasteguin, Pablo Lijo eller Nicole Traviesa, bland många andra, har passerat.

Upptäck den varierade katalogen av produkter som erbjuds av märket, där du kan hitta padelracket, tillbehör, padelracket... som hjälper dig att ge bästa möjliga prestanda på banan. Tveka inte och utrusta dig själv med ett av de mest framgångsrika varumärkena i padelvärlden tack vare dess höga kvalitet.

Features År: 2022
Våra bästa produkter