Caja Overgrips Vibora Multicolor
  • Caja Overgrips Vibora Multicolor

Flerfärgad Viper Overgrips Box

PVP: 1 097,00 kr
657,65 kr
-41% Vibora
Tambor 100 Overgrips Vibora Multicolor | Få denna kub av Vibora-färgade overgrips till bästa pris, tack vare sin textur gynnar de ett starkt och torrt grepp under hela matchen
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 30 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Färgad Viper Overgrips hink

Skaffa en av de mest sålda tillbehören: hinken med gtacky 60er sortiert padel overgrips från Pro's Pro 2019-katalog. Med dem kan du hålla ditt racket starkt och utan att det glider ur dina händer, de hjälper dig också att minska vibrationer som produceras av påverkan .

Gtacky kännetecknas av sin extra fina design, som inte får dig att tappa känslor. Dess smidiga design ger dig den absorption och vidhäftning du behöver. De finns även i olika färger och du har 60 enheter så du kan välja den som bäst matchar ditt padel racket.

Diverse Vibora Overgrips-trumma, egenskaper

  • Fin design och många färger i hinken med färgade vibora overgrips.
  • Längre varaktighet tack vare de använda materialen.
  • Fantastiskt värde för pengarna.
  • Box med 100 enheter.
  • De förhindrar skador på händerna.
  • Finns i Vibora 2021 padeltillbehörskatalogen.

Vem är det till? De är perfekta för alla manliga eller kvinnliga spelare som vill förbättra sitt grepp om sitt racket, eftersom vibora-övergreppen förhindrar överskott av fukt i händerna och hjälper dig att anpassa rackets grepp.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom kvalitetsmaterial har använts för att öka dess hållbarhet. Dessutom är de ett av de billigaste övergreppen du kan hitta med bibehållen god kvalitet.

Ta reda på mer om varumärket VIBOR-A

Njut av denna sport med Vibora, ett spanskt varumärke med erkänd prestige inom padeltennis. Det finns många år av företagets historia, som utrustar spelare av storleken Maxi Gabriel, Jacobo Blanco eller Belén Montes.

Gilla dem och utrusta dig själv med deras nya kollektion av Padel rackets, utrustning och tillbehör. Alla är gjorda med de bästa materialen och teknologierna för att ge oslagbara sensationer under spelet.

Features År: 2021
Våra bästa produkter