Grip Adidas Performance Red 2020
  • Grip Adidas Performance Red 2020

Grip Adidas Performance Red 2020

PVP: 87,76 kr
76,24 kr
-14% Adidas Padel
Blister 1 enhet grepp Adidas röd | Bekämpa överskottssvett med Adidas padelgrepp, en kvalitets, tålig och bekväm accessoar för att få ett starkt och torrt grepp.
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 2 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Padel Grip Adidas Performance Röd

Varje detalj räknas när man spelar och vi har de bästa tillbehören i vår webbutik. Köp Performance Red padelgrepp från Adidas 2020-katalogen. De erbjuder exceptionell touch och komfort tack vare de använda materialen.

Å andra sidan är de långvariga så de behåller sina egenskaper längre. De är också mycket lätta att applicera och hjälper till att bekämpa överdriven svettning i händerna. Utan tvekan kommer du att garanteras de bästa sensationerna.

Adidas grepp Performance red, recension

  • Adidas Performance Red 2020 är lätta, hållbara och fukttransporterande.
  • Du kan köpa dem i individuella paket.
  • Medium tjocklek för att inte tappa känslor när du slår.
  • Stort motstånd, perfekt för att tåla intensiv användning.
  • Slät yta och röd färg.
  • Nya Adidas Pade 2020-tillbehör.

Vem är det till? Vi rekommenderar dem till alla spelare med problem med att svettas på händerna och som behöver ett absorberande adidas-grepp som håller händerna torra och förhindrar att svett blir ett problem.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare den nya formeln som används är de väldigt tåliga så att du inte behöver byta dem mitt under matchen. Dessutom kommer du med sin röda design att stå i centrum för uppmärksamheten när du kommer till banan!

Upptäck mer om varumärket ADIDAS PADEL

Det finns många idrottare som litar på Adidas Sport. Sedan 2016 som börjar tillverka produkter för padel som har erövrat hela allmänheten. Och det är att de har en komplett samling av padelracket, skor, padelväskor och kläder för alla smaker.

De har för närvarande representation i WPT av spelare som Ale Galán, Seba Nerone, Marta Ortega eller Alex Ruiz. Det är ett tydligt exempel på kvaliteten på alla dess produkter, så vänta inte längre och njut av den bästa prestandan och designen med Adidas Padel.

Features År: 2020
Våra bästa produkter