Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Overgrip Wilson Profile röd
  • Overgrip Wilson Profile röd

Overgrip Wilson Profile röd

PVP: 98,73 kr
76,24 kr
-23% Wilson Padel
Wilson Profile röd padel övergrepp | Förbättra greppet på ditt racket medan du spelar med Wilsons Profile overgrips designade för att förbättra greppet och minska vibrationer medan du spelar.

Overgrip Comfort Wilson Profil röd

Vänta inte på att en av de mest efterlängtade kollektionerna för varje säsong ska ta slut, vilket är Wilson 2022, där du kan hitta ett stort antal accessoarer att välja mellan. En av dem är Profile overgrips som har designats i rött och säljs i förpackningar om tre.

När det gäller dess design finner vi att den har en kanalformad ritning som hjälper till att minska vibrationer för ett mycket bekvämare spel. Tack vare sin tjocklek hjälper den dessutom genom att förbättra greppet så att du kan greppa racket bra och ge dina bästa slag.

Wilson Overgrips Profile i rött, funktioner

  • Wilson Profile overgrips har designats i rött.
  • De säljs i förpackningar om tre enheter så att du kan byta dem när du vill.
  • De är väldigt lätta att ta av och på.
  • Tillverkad med kvalitetslim för längre livslängd
  • Den har kanaler som hjälper till att minska vibrationer.
  • Ny Wilson Padel 2022 tillbehörskatalog.

Vem är det till? Perfekt för alla de spelare som vill minska vibrationer med varje träff medan de spelar, eftersom den har designats med kanaler som hjälper till att minska vibrationerna för ett mycket bekvämare och mindre skadligt spel.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer inte bara att gilla det för att det blir en högkvalitativ produkt som du kan spela med länge, utan också för dess röda design, den mest slående så att du kan bära den med ditt racket. Du kommer att älska det!

Ta reda på mer om varumärket WILSON

Köp ett av de märken som har ett stort antal års erfarenhet av sportvärlden. Sedan 1914 har den förberett de bästa idrottarna i världen och inom padel har den också gjort sitt bidrag och genom vilka spelare som Fernando Belasteguin, Pablo Lijo eller Nicole Traviesa har passerat, bland många andra.

Upptäck den breda katalogen av produkter som erbjuds av märket, där du kan hitta padelracket, tillbehör, padelrack... som hjälper dig att ge bästa möjliga prestanda på banan. Tveka inte längre och utrusta dig själv med ett av de mest framgångsrika varumärkena i padelvärlden tack vare dess höga kvalitet.

Features År: 2022
Våra bästa produkter