Grip Adidas Performance Black 2020
  • Grip Adidas Performance Black 2020

Grip Adidas Performance Black 2020

PVP: 87,76 kr
76,24 kr
-14% Adidas Padel
Maximal dragkraft för ditt racket med dessa adidas padelgrepp, designade i svart och med en slät yta för större vidhäftning, hållbarhet och komfort.

Grip Adidas Performance Black 2020

Njut av det bästa greppet med Performance Black padelgrepp från Adidas 2020-kollektionen, ett kvalitets- och mycket tåligt tillbehör som kan bli ditt till ett otroligt pris. De har tillverkats med polyuretan, ett resistent och kvalitetsmaterial.

Tack vare dess medeltjocklek kommer du att njuta av en fantastisk känsla när du slår samt minska vibrationerna till ett minimum. De har också en hög uppsugningsförmåga, så de håller händerna torra och förhindrar att padelracket glider ur händerna.

Adidas grepp svart, funktioner

  • Adidas Performance Black 2020-greppet har en slät design och svart färg
  • De ger ett starkt och torrt grepp.
  • De ger dig optimalt grepp och kontroll under hela matchen.
  • Säljes i paket om 1 enhet.
  • Medeltjock.
  • Ingår i Adidas 2020 padeltillbehörskatalog.

Vem är det till? Designad för alla spelare som vill njuta av ett torrt och starkt grepp förutom att minimera vibrationer och ha ett mycket bekvämare spel.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom du snabbt och enkelt kan byta ut greppet på ditt padelracket. Eftersom de är svarta märks det inte om de blir smutsiga och du kan använda dem till fler spel.

Upptäck mer om varumärket ADIDAS PADEL

Det finns många idrottare som litar på Adidas Sport. Sedan 2016 som börjar tillverka produkter för padel som har erövrat hela allmänheten. Och det är att de har en komplett samling av padelracket, skor, padelväskor och kläder för alla smaker.

De har för närvarande representation i WPT av spelare som Ale Galán, Seba Nerone, Marta Ortega eller Alex Ruiz. Det är ett tydligt exempel på kvaliteten på alla dess produkter, så vänta inte längre och njut av den bästa prestandan och designen med Adidas Padel.

Features År: 2020
Våra bästa produkter