Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Vibora Yarara Edition 2021
  • Vibora Yarara Edition 2021
  • Vibora Yarara Edition 2021

Vibora Yarara Edition 2021

PVP: 3 949,20 kr
1 974,05 kr
-51% Vibora
padel racket de padel Vibora Yarara Edition 2021 | Ge mer kraft till ditt spel med denna Vibora padel racket, den bibehåller en något hög balans och ett rivformat för att korrigera off-center träffar
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Vibora Yarara Edition Dorada

Få dina vinnande bilder med Yarara Edition padel racket, som ingår i den nya Vibora Padel 2021-kollektionen. Det är ett racket som sticker ut för sin kraft eftersom det håller balansen något högt men tack vare sitt rivformat försummar den inte kontrollen.

Kevlar har använts för sin konstruktion, ett material som i kombination med kolfiber ger extraordinär styrka och hållbarhet. Dessutom kommer vi med sitt mjuka gummi att ha en mycket behaglig touch och tack vare den nya designen av hjärtat är strukturen mer stabil och solid.

Vibor-a Yarara Edition guld, funktioner

  • Vibora Yarara Edition 2021 har en överdimensionerad form men en något hög balans.
  • Kärna med mjukt EVA-gummi för en spektakulär touch och ljud.
  • Den kombinerar kol och kevlar för en mer solid struktur.
  • Yta med glastyg för bättre spelbarhet.
  • Stabilare slag med den nya hjärtdesignen.
  • padel racket av kraft och semi soft touch.
  • Ny kollektion av Vibor-a Padel 2021 racket.

Vem är det till? För alla erfarna killar, med avancerad nivå och som letar efter en kraftfull racket att krossa i nätet men också med bra kontroll för defensiva skott.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den är förstärkt med högsta kvalitet och mycket motståndskraftiga material för en hårdare beröring och ökad hållbarhet. Dessutom är det ett av Viboras mest sålda Padel rackets som återkommer med en fantastisk svart och gulddesign.

Ta reda på mer om varumärket VIBOR-A

Njut av denna sport med VIBORA och dess kompletta kollektion av produkter för att få bästa prestanda på banan. Dess mål är att anpassa sig till all publiks behov och typer av spel samt att erbjuda en exklusiv design.

Hela dess tillverkningsprocess utförs på nationellt territorium och har stöd av spelare som Maxi Gabriel, Jacobo Blanco eller Belén Montes. Gilla dem och njut av en unik upplevelse.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Kraft Vikt: 365-385 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2021 Rör Halv-mjuk, Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter