Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Protector Vibora Yarara Naranja
  • Protector Vibora Yarara Naranja

Orange Yarara Viper skyddande

87,21 kr
Vibora
Padelskydd Vibora Yarara Orange | Beständigt Vibora padelskydd designat med grovhet för att erbjuda bättre skydd mot stötar samt en vacker orange och svart design

skyddande para padel racket Vibora Yarara Naranja

Låt inte stötarna ändra tillståndet på ditt racket med det orange yarara padelskyddet, ett utmärkt prestandatillbehör designat av Vibor-a 2021. Den har en grov finish för att uppnå större motstånd mot stötar mot marken eller glaset.

Lätta material har använts för dess tillverkning, så det lägger inte för mycket vikt på din racket eller ändrar balansen. Dessutom har kvalitetslim använts, så det är lätt att applicera och kan bytas ut vid behov.

Yarara orange padel racketskydd, funktioner

  • Orange Yarara Vibora har en grov ytdesign.
  • Blister med 1 enhet och finns i andra färger.
  • Maximal vidhäftning under lång tid.
  • Kombinera svart med varumärket och orange logotyp.
  • Den fästs på vilken modell som helst och ändrar inte sin vikt.
  • Nya tillbehör till Vibor-a Padel 2021 Padel rackets.

Vem är det till? För alla pojkar och tjejer som vill hålla sitt padel racket i gott skick, eftersom detta ormskydd passar bredden på alla racket, oavsett form, så det kommer att hålla det skyddat från slag.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det låter dig hålla ditt racket skyddat och även anpassa det med en original finish. Den här gången kombinerar den svart med orange och vita detaljer, men vi har den även i andra färger.

Ta reda på mer om varumärket VIBOR-A

Njut av denna sport med Vibora, ett spanskt varumärke med erkänd prestige inom padeltennis. Det finns många år av företagets historia, som utrustar spelare av storleken Maxi Gabriel, Jacobo Blanco eller Belén Montes.

Gilla dem och utrusta dig själv med deras nya kollektion av Padel rackets, utrustning och tillbehör. Alla är gjorda med de bästa materialen och teknikerna för att ge oslagbara sensationer under spelet.

Features År: 2021
Våra bästa produkter