Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Protector Vibora Yarara Oro
  • Protector Vibora Yarara Oro

skyddande Vibora Yarara Oro

87,21 kr
Vibora
Paddelskydd Vibora Yarara i guld | Större motstånd mot slag med detta grova Vibora-skydd, det är mycket lätt att placera och kommer att förhindra brott på grund av slag mot marken
Skriv en recension

skyddande för padel racket Vibora Yarara Oro

Förläng livslängden på ditt racket med Yarara padel racketskydd i guldfärg från katalogen Vibora Padel 2021. Det är ett tillbehör av högsta kvalitet som erbjuder ett fantastiskt skydd samt en fantastisk design i svarta och guldtoner så att du kan skräddarsy ditt racket .

Den anpassar sig till vilken paddelform som helst och passar perfekt i ramen. Den är också mycket enkel att installera och du kan byta ut den eftersom den innehåller höghållfast lim och tack vare dess kvalitetsmaterial håller den längre i gott skick.

Yarara Gold padel racketskydd, funktioner

  • Lite vikt på Vibora Yarara Oro 2021-skyddet för att inte ändra balansen i racket.
  • Lätt att installera och håller länge.
  • Lämplig för alla padel racket på grund av dess mått.
  • Enskilda paket, endast 1 enhet.
  • Grov yta.
  • Ny Vibor-a 2021 accessoarkollektion.

Vem är det till? För alla spelare som vill skydda sitt racket i varje spel eller träning för att undvika eventuella brott eller repor. På så sätt förlängs padel rackets livslängd och den förblir i gott skick längre.

Varför kommer du att gilla det? Förutom att erbjuda det bästa skyddet mot stötar, kommer du också att njuta av en exceptionell finish från märket orm. Du kommer att älska dess svarta design och gulddetaljer, precis som nya Yarara Edition 2021.

Ta reda på mer om varumärket VIBOR-A

Njut av denna sport med Vibora, ett spanskt varumärke med erkänd prestige inom padeltennis. Det finns många år av företagets historia, som utrustar spelare av storleken Maxi Gabriel, Jacobo Blanco eller Belén Montes.

Gilla dem och utrusta dig själv med deras nya kollektion av Padel rackets, utrustning och tillbehör. Alla är gjorda med de bästa materialen och teknikerna för att ge oslagbara sensationer under spelet.

Features År: 2021
Våra bästa produkter