Nyckelring Vibora Titan
  • Nyckelring Vibora Titan

Nyckelring Vibora Titan

PVP: 87,76 kr
65,27 kr
-26% Vibora
Vibora Titan | Ge dina nycklar en un distinkt touch med nyckelringen Vibora Titan vit. Få den till bästa pris och njut av en unik och omisskännlig accessoar
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Nyckelring padel Vibora Titan

Gör dina nycklar sticka ut med nyckelringen Vibora Titan! Denna nyckelring i form av en padelracket, tillverkad i hållbar gummi med Vibor-As exklusiva design, är ett oumbärligt tillbehör för padelentusiaster. Med en total längd på cirka 13 cm och en racketmått på cirka 7x4x1 cm är denna nyckelring det perfekta presenten för padelälskare.

Dessutom gör dess vita färg som matchar Vibora Titan 2024, utvecklad av varumärket, den till en dekorativt och funktionellt tillbehör. Sluta förlora dina nycklar och ge din vardag lite stil med denna praktiska nyckelring som speglar din passion för padel. Skaffa den nu och gör skillnad!

Egenskaper Nyckelring Vibora Titan vit

  • Tillverkad i hållbar och tålig gummi.
  • Exklusiv design från varumärket Vibor-A.
  • Total längd på cirka 13 cm, med en racketmått på 7x4x1 cm.
  • Dekorativt och funktionellt tillbehör, perfekt för padelälskare.
  • Vit färg som matchar Vibora Titan 2024.
  • Tillhör Vibora 2024 tillbehörskollektion.

Riktat till vem?

Denna nyckelring riktar sig till alla padelentusiaster som vill lägga till en touch av stil och personlighet till sina nycklar. Perfekt för dem som uppskattar funktionalitet och exklusiv design.

Varför kommer du att gilla det?

Du kommer att älska denna Vibora Titan nyckelring för dess unika design och praktiska användning. Den kommer inte bara att hålla dina nycklar säkra, utan också lägga till en touch av stil i din vardag. Vänta inte längre och ge dina nycklar en sportig touch med denna fantastiska nyckelring!

Upptäck mer om varumärket Vibora

Vibora är ett känt varumärke inom padelvärlden för dess engagemang för kvalitet och innovation. Med en lång historia av design och tillverkning av högkvalitativa padelprodukter fortsätter Vibora att sticka ut på marknaden med sina exklusiva designer och utmärkta prestanda på banan. Skaffa Vibora-produkterna och ta ditt spel till nästa nivå!

Features År: 2024
Våra bästa produkter