Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Protector Vibora Cobra Rojo
  • Protector Vibora Cobra Rojo

Red Cobra Viper skyddande

87,21 kr
Vibora
Paddelskydd Vibora Cobra Red | Förläng livslängden på ditt padel racket med detta skydd från Vibora med en grov yta, det ger maximalt skydd samt en spektakulär design i rött

Skydd för Vibora Cobra Röd padel racket

Undvik repor och avbrott i ditt racket med det röda Cobra padel racketskyddet från katalogen Vibora Padel 2021. Det är ett tillbehör av högsta kvalitet som ger det bästa skyddet mot eventuella stötar eller stötar som kan uppstå under spelet.

Den anpassar sig till vilken paddelform som helst och passar perfekt i ramen. Den är också mycket enkel att installera och du kan byta ut den eftersom den innehåller höghållfast lim och tack vare dess kvalitetsmaterial håller den längre i gott skick.

Röd Cobra padel racketskydd, funktioner

  • Vibora Cobra Red 2021-skyddet tillför inte extra vikt eller ändrar balansen i racket.
  • Ny självhäftande formel för större hållbarhet.
  • Passar vilken ramform och bredd som helst.
  • Enskilda paket, endast 1 enhet.
  • Grov yta.
  • Finns i den nya tillbehörskollektionen Vibor-a 2021.

Vem är det till? För alla försiktiga spelare som skyddar sin racket innan han spelar för att undvika eventuella brott eller repor. På så sätt förlängs padel rackets livslängd och den förblir i gott skick längre.

Varför kommer du att gilla det? Förutom att erbjuda det bästa skyddet mot stötar, kommer du också att njuta av en exceptionell finish från märket orm. Du kommer att älska dess svarta design och röda detaljer, som matchar den nya Vibora King Cobra Edition 2021.

Ta reda på mer om varumärket VIBOR-A

Njut av denna sport med Vibora, ett spanskt varumärke med erkänd prestige inom padeltennis. Det finns många år av företagets historia, som utrustar spelare av storleken Maxi Gabriel, Jacobo Blanco eller Belén Montes.

Gilla dem och utrusta dig själv med deras nya kollektion av Padel rackets, utrustning och tillbehör. Alla är gjorda med de bästa materialen och teknikerna för att ge oslagbara sensationer under spelet.

Features År: 2021
Våra bästa produkter