Padel Wrist Strap Babolat rosa
  • Padel Wrist Strap Babolat rosa

Padel Wrist Strap Babolat rosa

PVP: 131,61 kr
125,61 kr
-5% Babolat
Justerbar sladd Babolat wrist strap rosa | Med den nya Babolat Wrist Strap kommer racket att sitta väldigt väl fast vid din handled medan du spelar, eftersom det ger en bra passform så att det inte drabbas av fall.
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Padel Wrist Strap Babolat rosa

Förhindra att ditt racket faller mot glaset och skadas med den nya kollektionen av märkessnören Babolat som du nu kan hitta i vår webbutik. Köp det nya rosa handledsremmen som du kan placera på alla Babolat-racket från den nya kollektionen som har Smart Buttcap-systemet.

Det finns i flera färger så tack vare hur enkelt det är att byta ut det kan du modifiera det hur många gånger du vill för att matcha det med ditt racket. Dessutom, tack vare de använda materialen, samlas inte svett på armen, så att leka med det kommer att vara mest bekvämt för dig.

Babolat handledsrem i rosa, funktioner

  • Babolat handledsrem anpassar sig till Babolat-racket med Smart Buttcap-systemet.
  • Mycket motståndskraftig för att förhindra att den tappar kvalitet vid användning.
  • Den anpassar sig till din handled för bättre stöd.
  • Hög slitstyrka för längre livslängd.
  • Rosa modell med varumärket i vitt.
  • Ny kollektion av tillbehör till Babolat 2023-racket.

Vem är det till? Det är ett perfekt komplement för de spelare som bryr sig om att ta hand om sitt racket eftersom handledsbandet ger den bästa justeringen av handleden så att racket är säker och förhindrar att den faller.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer att gilla den för när den väl är på den är den väldigt bekväm, den har också designats i rosa med vita detaljer, men om du föredrar det har du ett brett utbud av modeller tillgängliga för att välja den som bäst matchar din padelracket.

Ta reda på mer om varumärket BABOLAT

Sedan Babolat Padel började tillverka padelprodukter har det haft en stor utveckling. Det är för närvarande ett av favoritmärkena för spelare, eftersom det har ett brett utbud av padelracket, skor, kläder och paletaväskor för att välja den som bäst passar våra behov.

Tack vare hans arbete och ansträngning har han blivit en av huvudsponsorerna för World Padel Tour. Nummer 1 i världen, Juan Lebrón, konkurrerar med sina produkter, så vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med Babolat.

Features År: 2023
Våra bästa produkter