Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Protector Vibora Mamba Amarillo
  • Protector Vibora Mamba Amarillo

Beskyddare Vibora Mamba Amarillo

87,21 kr
Vibora
skyddande de padel Vibora Mamba Amarillo | Personifiera ditt padel racket med detta skydd från Vibora, tillverkat med en spektakulär design och kvalitetsmaterial för att säkerställa det bästa skyddet

Skydd för Vibora Mamba Gul padel racket

Säkra ditt racket med Mamba padelskydd i gult, ett av de nya tillbehören som du hittar i den omfattande Vibora Padel 2021. Den anpassar sig till vilken ram som helst och klarar alla slag och stötar tack vare sin grova finish.

Tack vare dess kvalitetsmaterial håller den längre. För att placera den behöver du bara ta bort tätningen och fästa den lite i taget för att undvika rynkor. Dessutom är den lätt så att den inte tillför övervikt eller förändrar balansen i ditt racket.

Gult Mamba padel racketskydd, funktioner

  • Robust design av det gula Mamba Vibora-skyddet.
  • Passar alla ramar.
  • Långvarig fixering tack vare limmet som ingår.
  • Säljes styckvis och i andra färger.
  • Utmärkt motståndskraft mot stötar och stötar.
  • Ny kollektion av padeltillbehör Vibora Padel 2021.

Vem är det till? Lämplig för alla spelare som vill ha totalt skydd för sitt padel racket, eftersom med detta Vibora-skydd undviker du eventuella brott och får en längre livslängd för ditt padel racket.

Varför kommer du att gilla det? Du kan använda den på alla racket eftersom den anpassar sig till vilken form som helst och passar in i vilken maco som helst. Den har också en väldigt cool robust svart design som framhäver varumärket och ormlogotypen i gult.

Ta reda på mer om varumärket VIBOR-A

Njut av denna sport med Vibora, ett spanskt varumärke med erkänd prestige inom padeltennis. Det finns många år av företagets historia, som utrustar spelare av storleken Maxi Gabriel, Jacobo Blanco eller Belén Montes.

Gilla dem och utrusta dig själv med deras nya kollektion av Padel rackets, utrustning och tillbehör. Alla är gjorda med de bästa materialen och teknikerna för att ge oslagbara sensationer under spelet.

Features År: 2021
Våra bästa produkter