Babolat wrist strap padel vitt
  • Babolat wrist strap padel vitt

Babolat wrist strap padel vitt

PVP: 131,61 kr
125,61 kr
-5% Babolat
Justerbar sladd Babolat wrist strap vitt | Förhindra att padelracket drabbas av slag med det nya Babolat-märket Wrist Strap-snöre som du enkelt kan placera på locket på din padelracket och byta ut det
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Babolat wrist strap padel vitt

Låt ingenting hindra dig från att ge din bästa prestation på banan med den nya katalogen med tillbehör till ditt racket från Babolat-kollektionen. I den kan du hitta den nya kollektionen av snören där du kan välja mellan en mängd olika, en av dem är handledsremmen i rosa och vitt.

Detta komplement är viktigt för att skydda ditt racket eftersom du kan anpassa det till din handled och förhindra att racket lossnar och därför utsätts för slag. Slutligen är den väldigt lätt att ta på och av, så det tar inte lång tid innan du byter ut den mot andra färger.

Babolat wrist strap padel vitt, egenskaper

  • Babolat handledsrem anpassar sig efter din handled för bra stöd.
  • Mycket motståndskraftig för att förhindra att den tappar kvalitet vid användning.
  • Mycket lätt att byta mot andra färger.
  • Förhindrar att svett samlas tack vare de använda materialen.
  • Den har designats i vitt med detaljer i rosa.
  • Ny kollektion av tillbehör till Babolat 2023-racket.

Vem är det till? Till alla de människor som har en Babolat padelracket som har Smart Buttcap-systemet som gör att du kan sätta på spetsen väldigt enkelt så att du kan byta den så många gånger du vill för den färg du gillar mest.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer att gilla det eftersom det är en mycket bekväm accessoar som också förhindrar att svett samlas på dina armar. På samma sätt, tack vare dess rosa och vita design, kan du kombinera den med ditt racket eller till och med med dina kläder.

Ta reda på mer om varumärket BABOLAT

Sedan Babolat Padel började tillverka padelprodukter har det haft en stor utveckling. Det är för närvarande ett av favoritmärkena för spelare, eftersom det har ett brett utbud av padelracket, skor, kläder och paletaväskor för att välja den som bäst passar våra behov.

Tack vare hans arbete och ansträngning har han blivit en av huvudsponsorerna för World Padel Tour. Nummer 1 i världen, Juan Lebrón, konkurrerar med sina produkter, så vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med Babolat.

Features År: 2023
Våra bästa produkter