Star Vie Radar 2024
  • Star Vie Radar 2024
  • Star Vie Radar 2024

Star Vie Radar 2024

PVP: 1 930,72 kr
1 743,81 kr
-10% Star Vie
Star Vie Radar PSTRADAR | Upptäck den nya padelracketen Radar från Star Vie 2024. Perfekt för nybörjare, kombinerar kraft och kontroll. Känn komforten och gör skillnad i varje match!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Padel racket Star Vie Radar

År 2024 presenterar Star Vie ett smycke i sin linje av padelracketar: modellen Radar. Speciellt framtagen för nybörjarspelare garanterar denna racket inte bara optimal bollkontroll, utan dess konstruktion och teknologi möjliggör ett slag med en oöverträffad känsla av komfort. Upptäck ett kraftfullt verktyg som kommer att förstärka din skicklighet på padelbanan.

Radars aluminiumbelagda väv förstärker dess estetik medan dess funktionalitet garanteras av ett Ultra Speed Soft-gummi. Denna kombination ger spelaren en perfekt fusion av kraft och kontroll, utan att kompromissa med bollens utgång. Det perfekta valet för dem som vill göra skillnad i varje match.

Egenskaper för Radar padelracket

  • Ultra Speed Soft-gummi med ultra mjuk densitet.
  • Tårform med optimal punkt i mitten av ytan.
  • Aluminiumbelagd väv på ytan för flexibilitet och balanserad styvhet.
  • Mixed tubular: kombination av kolfiber och glasfiber.
  • Reinforcement Torsion System som minimerar vibrationer i handtaget.
  • Ingår i Star Vies padelracketkollektion 2024.

Vem är den avsedd för?

Radar padelracket från Star Vie är avsedd för nybörjarpadelsspelare som vill höja sitt spel. Med sina tekniska egenskaper är den idealisk för dem som vill uppleva en bekväm men samtidigt effektiv känsla på padelbanan.

Varför kommer du att gilla den?

Modellen Radar är inte bara en annan racket på marknaden. Det är ett löfte om kvalitet och excellens för säsongen 2024. Dess design och teknologi gör den till ett av smyckena i Star Vies kollektion och garanterar varje spelare en exceptionell prestanda på banan.

Lär dig mer om Star Vie-märket

Star Vie har sedan sin grund varit synonymt med innovation och kvalitet. Varje produkt är resultatet av års forskning, passion och engagemang. Deras engagemang för padelvärlden har gjort dem till ett av de mest respekterade varumärkena inom sektorn.

Med en tradition som sträcker sig över åren har Star Vie introducerat en rad modeller som har revolutionerat sättet att spela padel. Varje design, varje material och varje teknologi återspeglar deras önskan att bara erbjuda det bästa till padelgemenskapen.

Features Form: Dropp Nivå: Initiering Spela: Comfort Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter