Star Vie Titania Soft 2024
  • Star Vie Titania Soft 2024
  • Star Vie Titania Soft 2024

Star Vie Titania Soft 2024

PVP: 2 073,33 kr
1 870,85 kr
-10% Star Vie
Star Vie Titania Soft PSTTN11000 | Titania Soft från Star Vie 2024 är idealisk för spelare som söker balans mellan kontroll och kraft. Förbättra ditt spel och gör skillnad i varje match!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
TEST DISPONIBLE, +INFO
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Star Vie Titania Soft padelracket

Om du är passionerad för padel och letar efter en racket som kan ta ditt spel till nästa nivå, sök inte längre. Racketen Titania Soft från Star Vie är det perfekta valet för dem som vill kombinera kontroll och kraft i sina slag, med en utmärkt bollutgång som gör att du dominerar padelbanan i varje match.

Tillverkad med en unik sammansättning av Carbono 3K och 100% Fiberglas garanterar denna racket inte bara hållbarhet, utan dess mjukare och flexibla material ger en oöverträffad känsla, vilket ger dig det självförtroende du behöver för att möta vilken motståndare som helst.

Egenskaper för racketen Titania Soft

  • Power Balance, teknologi placerad i racketens hjärta som optimerar viktfördelningen.
  • Rund form med optimal punkt i mitten av planen.
  • Gummitäthet Soft 30, vilket ger högre bollhastighet.
  • Reinforcement Torsion System, minimerar vibrationer när du slår.
  • Anatomic Bridge Design, anatomisk form som underlättar ett bekvämt grepp.
  • Ingår i Star Vies racketkollektion 2024.

Vem riktar sig det till?

Den här racketen är speciellt utformad för padelspelare som vill förbättra sin teknik. Om du är någon som vill ha en kontrollracket med kraften av kol för att ta ditt spel till en annan nivå, är Titania Soft din perfekta partner.

Varför kommer du att gilla det?

Titania Soft är inte bara en annan racket på marknaden, det är en av de lysande modellerna som lanseras av Star Vie för säsongen 2024. Med den kommer du inte bara att förbättra ditt spel, men du kommer att känna en omedelbar skillnad på padelbanan.

Läs mer om Star Vie märket

Star Vie är ett ledande märke inom padelvärlden, känt för sin ständiga innovation och sitt engagemang för kvalitet. Från början har det varit känt för sin excellens i design och tillverkning av racketar som passar alla spel nivåer.

Med ett arv som sträcker sig över åren har Star Vie varit valet av många padelmästare, vilket lämnar ett outplånligt märke i sporten. Genom att välja Star Vie, väljer du inte bara en racket, utan du går också med i en gemenskap av spelare som söker det bästa.

Features Form: Runda Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-380 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter